Cum ar putea arăta primul „unsprezece” al Oţelului în noul sezon

Cum ar putea arăta primul „unsprezece” al Oţelului în noul sezon
Evaluaţi acest articol
(27 voturi)

După ce au fost aduși nu mai puțin de opt jucători noi, se poate deja contura formula de joc a trupei lui Dorinel Munteanu.

Oțelul a fost o echipă foarte activă în această perioadă de mercato, în care a reușit să se întărească, în special cu jucători proveniți de la contracandidatele la promovare. Dar sunt fotbaliști ce au arătat că au calitate, iar cu instruirea propice a lui Dorinel Munteanu e de așteptat ca echipa roș-alb-albastră să arate că-și merită locul în Superligă.

De la gălățeni au plecat Chirițoiu, Scocîlcă, Maxim și Mitoi (ale căror împrumuturi au expirat), Cruceru, Ciobanu (ambii la final de contract), plus portarul Rareș Pop (reziliere), iar la strategia de transferuri s-a ținut cont și de faptul că goalkeeperul principal Dur-Bozoancă a suferit o intervenție chirurgicală și ar putea rata prima parte a campionatului.

La capitolul sosiri, au trecut pragul vestiarului următorii: Păun, Stoian (portari), Jelev (fundaș lateral), Celea (fundaș central), Lopez, Gaitan (mijlocași), Bodișteanu (mijlocaș ofensiv), Alexandru Pop (atacant).

Astfel, Dorinel Munteanu are acum concurența dorită pe toate posturile. De reținut că în Superligă este nevoie de un jucător Under 21 permanent în teren, capitol la care gălățenii îi au pe Rus, Farcaș (ambii fundași dreapta), Bodișteanu și Bordun (mijlocași), plus portarul Paharnicu.

Dacă va rămâne în sistemul de joc 4-3-3, Oțelul ar putea arăta astfel în startul sezonului, bazat pe preferințele din finalul sezonului trecut ale lui Dorinel Munteanu, plus noii jucători transferați: Stoian - Rus, Yabre, Celea, Jelev - Gaitan, Neagu, Gorovei - Cisotti, Fatai, Ursu.

Există și varianta în care tehnicianul gălățenilor se va întoarce la mult-îndrăgitul 4-2-3-1, sistem de joc cu care Oțelul a câștigat campionatul cu Dorinel Munteanu pe bancă. În aceste condiții, echipa gălățeană ar putea arăta astfel la startul sezonului: Stoian - Jelev, Yabre, Celea, Nedelea - Lopez, Zivulici - Cisotti, Bodișteanu, Gorovei - Fatai (Cîrjan).

Perioadă de făcut abonamente

Conducerea Clubului Oțelul a demarat în această săptămână și campania de distribuire a cardurilor socios, care substituie abonamentele cu acces la toate jocurile de pe teren propriu.

"Cardurile de membru oficial ce vor permite și accesul în sezonul 2023/24 al Superligii vor fi disponibile pentru toți suporterii atât la magazinul oficial, cât și online pe www.bilete.ro: Card negru - Peluza Nord - 100 lei; Card roșu - Tribuna a II-a - 200 lei; Card alb - Tribuna I - 400 lei; Card albastru - Tribuna 0 - 800 lei; Card gold - Tribuna oficială - 5.000 lei", se arată în comunicatul oficial al gălățenilor.

Citit 11126 ori Ultima modificare Sâmbătă, 24 Iunie 2023 08:23

6 comentarii

  • postat de Mario
    Vineri, 23 Iunie 2023 19:22
    109.166.135.***
    Comentariul cu transferurile celor 2 jucători de la Buzău...Boiciuc și Burlaciuc...nu mi aparține...ce Dumnezeu se întâmplă...e al 2 comentariu al altcuiva...care mi l atribuiți mie...iar de Boiciuc am auzit...e bunicel...dar de celalalt nu știu cine este...plus că cel care l a scris e agramat rău d
    0
    0
  • postat de vali
    Vineri, 23 Iunie 2023 17:26
    5.13.171.***
    carjan,ghiocel,sarghi,adascalitei ,rus liber si adusi jucatori de liga 1
    0
    0
  • postat de Mario
    Vineri, 23 Iunie 2023 13:40
    89.137.136.***
    Stoian...Jelev...Yabre...Celea...Nedelea...la mijloc...Lopez...Gaitan...Bodisteanu...în atac...Ursu...Fatai sau alt atacant central și Pop...asta e părerea mea...rezerve...portar...Paharnicu...fundași...Rus...Panait...Ghiocel...Adascalitei...la mijloc...Neagu...Cisoti...Jardan... Gorovei...în atac..
    0
    0
  • postat de Mario
    Vineri, 23 Iunie 2023 08:44
    194.105.20.***
    Arata bine....nu mai trebuie nimic.......poate doi,trei atacantii...dar ie bine....poate mai luam de la buzau pe boiciuc si burlaciuc....si este bine fata de c-um am fost....nu castig-am campionatu....dar putem sa ne calificam in plaiof....ca avem talente si suporterii vin si incurajeste echipa.....
    0
    0
  • postat de Roman
    Joi, 22 Iunie 2023 20:32
    5.13.203.***
    Cu respect cred ca glumiți cu Zivulici în primul 11...băiatul asta e paralel cu fotbalul....În rest în formula 4-3-3 mai arătăm a echipa...încă 3 transferuri și mai arătăm a echipa.Succes.
    0
    0
  • postat de nimic la nimic, scorul perfect.....
    Joi, 22 Iunie 2023 20:10
    89.39.81.***
    stam prost rau de tot la atacanti.....poate nici nu trebuie sa atacam....0-0 e cel mai bun rezultat.
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.