Medalii aduse cu Barca Dragon de către sportivi gălățeni

Medalii aduse cu Barca Dragon de către sportivi gălățeni
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Euro Cup și Festivalul Internațional de Bărci Dragon s-au bucurat de participarea a echipaje din opt țări, printre care și România – cu reprezentare din Galați a următorilor: Valentin Dublea, Andrei Dublea, Laurențiu Dublea, Gica Vasilache, Tatiana Bila, Cristian Boczar și Ion Bercea (componenți ai secției de kaiac-canoe a CSM Dunărea Galați). Aceștia au ieșit în evidență cu un total de peste 50 de medalii, în majoritate de aur. Alături de ei, pentru țara noastră, au mai concurat sportivi din București, Timișoara și Arad.

”Participarea noastră la competiție pune în lumină motto-ul ,,Mens sana in corpore sano" și este îndemnul de a convinge cât mai multe persoane că sportul nu are nicio barieră, nu ține cont de vârstă, ci pur și simplu dăruiește fiecăruia dintre noi tot ce este mai bun pentru trup și înălțător pentru spirit”, ne-a transmis Cristian Boczar, unul dintre componenții echipajului României.

Probele de la competiția din weekendul trecut au fost de 500 metri și 200 metri, cu bărci de 10+2, respectiv, 20+2. În afară de țara noastră, au mai fost echipaje din alte șapte țări: Marea Britanie, Serbia, Ucraina, Moldova, Turcia, Israel și Emiratele Arabe Unite, totalizând un număr de peste 350 de sportivi participanți.

Citit 1171 ori Ultima modificare Miercuri, 28 Iunie 2023 09:56

1 comentariu

  • postat de brighila costica
    Miercuri, 28 Iunie 2023 10:42
    86.121.10.***
    D-le Florin Radu, poate era bine să mențîonațî și locațîa unde a avut loc festivalul respectiv, in text nu se specifică nici țara nici locația !
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.