Avantajele Oțelului pentru seria de foc din următoarele trei meciuri

Avantajele Oțelului pentru seria de foc din următoarele trei meciuri
Evaluaţi acest articol
(27 voturi)

Gruparea gălățeană are parte de un program încărcat de partide cu adversare puternice, dar are de partea sa câteva atuuri ce i-ar putea atrage rezultate pozitive

O serie de meciuri cu Universitatea Craiova (deplasare), FCSB (acasă) și Sepsi (deplasare), cum are Oțelul în următorul interval de trei etape în Superligă, reprezintă un program infernal, indiferent de numele echipei, cu atât mai mult pentru o nou-promovată. Dar gruparea roș-alb-albastră are parte și de câteva avantaje cu privire la abordarea partidelor cu cele trei echipe ce s-au clasat pe locuri de play-off în ediția precedentă și reprezintă candidate certe pentru astfel de posturi și în actuala ediție a Superligii.

Mai multe zile de pregătire decât Craiova

Astfel, seria celor trei meciuri tari pornește de luni seară, ora 21,30, când Oțelul are de jucat, la Craiova, cu CS Universitatea. Avantajul gălățenilor ar fi că au beneficiat de mai bine de 48 de ore în plus față de echipa olteană în pregătirea partidei, întrucât echipa lui Dorinel Munteanu a jucat vineri, la ora 18,30, cu UTA, iar Craiova tocmai luni seară, de la 21,30. În plus, Craiova a avut de făcut deplasare la București, pentru meciul cu Dinamo, ceea ce înseamnă că a doua zi a fost privată de antrenamente, în timp ce gălățenii au avut timp berechet să pregătească următoarea etapă. În tot acest timp, Oțelul a avut de integrat dintre jucătorii nou-veniți,  inclusiv Maciel și Lovric, legitimați după meciul din prima etapă.

FCSB și Sepsi, angrenate în cupele europene

După deplasarea de la Craiova, Oțelul va întâlni cu două dintre reprezentantele țării noastre în cupele europene. Astfel, pe FCSB o prinde chiar între dubla pe care o are de disputat cu bulgarii de la ȚSKA 1948 Sofia, ceea ce ar însemna mai puține zile de pregătit meciul de la Galați, plus posibilitatea de a menaja o parte dintre jucătorii importanți pentru returul din Conference League. Meciul Oțelul – FCSB a fost programat pentru sâmbătă, 29 iulie, de la ora 21,30, fiind deja puse și biletele în vânzare în mediul online.

Iar ultimul meci din seria periculoasă a Oțelului are loc la Sf. Gheorghe, cu Sepsi, echipă ce va fi la doar câteva zile distanță de deplasarea din returul de la Sofia, cu ȚSKA – vicecampioana Bulgariei, adversara sa din Conference League.

Astfel, Oțelul ar putea specula aceste avantaje și să transforme programul dificil într-o serie de rezultate favorabile, care să facă uitat startul ratat cu UTA. La meciul cu arădenii n-a reușit să învingă, pe teren propriu, o echipă ce părea făcută knock-out la propriu, din cauza unei pregătiri fizice precare și a lipsei de omogenitate.

Citit 3525 ori Ultima modificare Sâmbătă, 22 Iulie 2023 21:05

2 comentarii

  • postat de Dante
    Sâmbătă, 22 Iulie 2023 14:23
    92.83.34.***
    Dacă scoatem un punct, e mare lucru - poate doar acasă cu FCSB să facem un egal, dacă reușim gol în primele minute, altfel... Cred că e cazul să fim realiști!
    0
    0
  • postat de MIȘU
    Sâmbătă, 22 Iulie 2023 08:44
    86.124.202.***
    Nea Radule nu te baza pe așazisele tale avantaje ale Oțelarilor!!! Ne rugăm să scoatem măcar un egal din toate aceste 3 partide ,,de foc,,Sperăm că DORINEL va ști cum să aranjeze băieții în teren și cum să-i folosească pe toți ! Baftă multă OȚELULUI și să ne mulțumească nenea DORINEL!!! Succes lotu
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.