Ploaie de goluri în „amicale”

Ploaie de goluri în „amicale”
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

În weekend au avut loc trei meciuri de verificare în care au fost angrenate echipele gălățene. Unirea Braniștea a avut două astfel de examene, pe parcursul a două zile, în care a folosit întregul lot de 25 de jucători. Mai întâi a fost meciul cu Dacia Unirea Brăila, încheiat cu scorul de 3-1, vineri (pe noul teren de la Braniștea). Au fost folosiți jucătorii care evoluaseră mai puține minute în verificările anterioare. Marcatori: Gherase (2) și Grădinaru.

Sâmbătă a avut loc un alt joc, 1-1, în deplasare, cu Viitorul Șuțești (județul Brăila). Oaspeții au condus aproape tot timpul, prin reușita lui Murgoci, iar viitoarea adversară din sezonul Ligii a III-a a egalat în ultimele minute.

Iată și jucătorii ce au intrat pe teren în cele două meciuri: Olaru, Butunoiu, Paharnicu – Mihai, Postelnicu, Popa, Manea, Enache, Hilohi, Tarozzi, Olteanu, Murgoci, D. Cireș, Vasile, Lefter, Jordan, Docuz, Țicămucă, M. Cireș, Dragomir, Cornea, Răducan, Duțu, Gherase și Grădinaru.

Următorul meci are loc sâmbătă, în compania celor de la CSM Rm. Sărat.

Sporting Liești a încheiat ciclul de pregătire de trei săptămâni cu un meci amical, primul al verii. Sâmbătă, la Liești a venit Siretul Cosmești (echipă din Liga a IV-a). Conform așteptărilor, au învins gazdele și încă la scor, 7-2 (4-1).

Reușitele au aparținut lui Crihană (3), Grigoraș, Țopa, Iordache și Dănilă. S-a ratat foarte mult, între care și două penaltiuri, prin Grigoraș și Stan.

Echipa aliniată: Cilighidreanu – Podașcă, Maftei, Iacob, Bădilaș – Țopa, Crihană, Chiriac, Al. Stan – Iordache, Grigoraș. Au mai intrat: A. Brăneț, Ștefănescu, Hodorogea, D. Dima, C. Dima, Florea, Prepeliță, Dulgheru, Dănilă și Grăsui.

Miercuri urmează un meci de ”Cupa României” pentru Sporting Liești, în deplasare la CSM Focșani, iar sâmbătă, un nou amical, cu Sportul Chiscani.

Citit 684 ori Ultima modificare Luni, 31 Iulie 2023 09:30

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.