Dublă F1 - MotoGP în acest weekend

Dublă F1 - MotoGP în acest weekend
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Max Verstappen (Red Bull Racing) și-a reluat șirul de victorii din Formula 1, după ce a câștigat și cursa disputată, pe ploaie, în țara natală, duminică, 27 august, pe circuitul de la Zandvoort, după reluarea întrecerilor din ”Marele Circ”. Totuși, de această dată, piloții de la Red Bull nu au mai reușit dubla, pe podium urcând spaniolul Fernando Alonso (Aston Martin) și, în premieră, francezul Pierre Gasly, de la Alpine Renault.

Următoarea etapă se desfășoară în acest prim weekend de toamnă, în Italia, pe Autodromo Nazionale de la Monza. Ca fapt divers, Ferrari a prezentat deja un echipament special cu ocazia acestui Grand Prix, iar britanicul Lando Norris (McLaren) l-a comparat cu cel al angajaților de la... McDonald's, potrivit express.co.uk.

În paralel, și în întrecerile pe două roți - MotoGP - victoria a revenit, în ultima etapă, campionului mondial en-titre, Francesco Bagnaia (Ducati Lenovo). În Austria, italianul a plecat din pole position și i-a devansat la final pe sud-africanul Brad Binder (Red Bull KTM) cu 5 secunde și 191 de miimi, dar și pe conaționalul său Marco Bezzecchi (Mooney VR46), cu 7 secunde și 708 miimi, distanțându-se și în clasamentul general. În prezent, el este secondat de spaniolul Jorge Martin (Pramac Racing), iar următoarea rundă de întreceri are loc, tot în acest weekend, pe Circuit de Barcelona, în Catalonia.

Citit 707 ori Ultima modificare Vineri, 01 Septembrie 2023 18:58

1 comentariu

  • postat de comunismul
    Luni, 04 Septembrie 2023 13:09
    5.13.132.***
    bravo lui max verstappen! cel mai tare! nimeni nu il poate invinge!
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.