Galeria Rapidului vine la Galați. Măsuri de securitate sporite și interdicții pentru suporteri

Galeria Rapidului vine la Galați. Măsuri de securitate sporite și interdicții pentru suporteri
Evaluaţi acest articol
(19 voturi)

Mobilizare masivă a forțelor de ordine duminică, la Galați, cu ocazia partidei pe care Oțelul o va susține în compania echipei Rapid București, începând cu ora 19,15.

Jandarmii de la Galați, Gruparea Mobilă de la Bacău, Brigada Specială a Jandameriei, polițiști, pompieri și agenți de securitate vor fi prezenți la Stadionul ”Oțelul”, la partida considerată cu risc maxim de securitate, dar și pe traseele pe care se vor deplasa suporterii ambelor echipe.

Citește și Meciul Oțelul - Rapid, speranța primului succes în campionat pentru gălăţeni

Accesul pe stadion se va face cu două ore înainte de începerea partidei, respectiv la ora 17,15. Vor fi percheziționate inclusiv autoturismele

”Pentru a preveni introducerea în stadion a materialelor pirotehnice și a altor obiecte interzise de cadrul legal, vor fi adoptate măsuri suplimentare de control al autovehiculelor și a persoanelor care intră în arena sportivă. Având în vedere controlul amănunțit care va fi făcut, recomandăm tuturor celor care doresc să intre pe stadion să se prezinte din timp la porțile de acces, pentru a se evita aglomerările de persoane și pentru a se putea face accesul tuturor spectatorilor, înainte de începerea partidei”, au transmis reprezentanții Jandarmeriei Galați.

Recomandările forțelor de ordine

- pentru reducerea timpului de așteptare și evitarea aglomerărilor, colaborați cu personalul de ordine în momentul efectuării controlului de acces în arena sportivă;

- nu vă implicați în incidente care pot tulbura ordinea și liniștea publică și delimitați-vă de orice formă de violență, orice încălcare a legii fiind sancționată cu fermitate de către forțele de ordine;

- evitați deplasarea în grupuri mari, la sau de la arena sportivă;

- respectați locul, rândul, sectorul și tribuna, conform biletului, abonamentului sau invitației.

Interdicții pentru suporteri

- este interzis accesul în stadion cu obiecte pirotehnice și sticle de orice fel;

- este interzisă afișarea de inscripții care incită la ură națională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel și la violență.

- este interzisă staționarea spectatorilor pe coronamentul arenei sportive și pe scările de acces către scaune, pentru a nu se bloca intervenția pompierilor, în cazul producerii unor situații de urgență.

- este strict interzisă pătrunderea spectatorilor/suporterilor pe suprafaţa de joc, atât în timpul partidei de fotbal, cât și la finalul acesteia.

Citit 3378 ori Ultima modificare Duminică, 17 Septembrie 2023 10:18

5 comentarii

  • postat de Jandarmeria este un atentat la siguranța democrației
    Duminică, 17 Septembrie 2023 17:31
    51.179.39.***
    Vorbiți prostii. Nu fac parte din galerie și nu vreau sa se întâmple violențe. O practica a jandarmilor e sa se infiltreze în civil printre suporteri și sa comită infractiuni. După colegii lor însetați de sânge și violență intervin brutal fără mila. Bat femei copii bătrâni, nu îi interesează.
    0
    0
  • postat de Andreea
    Duminică, 17 Septembrie 2023 14:48
    86.124.201.***
    @51.179.39.***

    Daca n-ar fi Jandarmeria v-ati rupe capetele alea patrate.
    Bine ca exista si ca va pune la punt uneori!

    Forta Otelul! Traiasca Jandarmeria! ❤️
    0
    0
  • postat de Riktus
    Duminică, 17 Septembrie 2023 11:55
    86.124.200.***
    Cei care au comentat sau comenteaza despre jandarmerie in general. sunt certati cu legea si bunul simt. Nu comentam ca jandarmeria e perfecta si ca n-ar avea propriile uscaturi, insa fara jandarmerie (cum cer unii, mai analfabeti decat jandarmeria): NU SE POATE! Pentru cat face e OK! E loc de mai bn
    0
    0
  • postat de Jandarmii la spălat autoturisme
    Duminică, 17 Septembrie 2023 09:09
    51.179.39.***
    Că jandarmii sunt analfabeți, nu cunosc legea și comit abuzuri o știm cu toții.Problema este că își încalcă propriul statut,ii plătim cu bani grei pentru asta iar p m îi protejează.Din păcate în jandarmerie predomină oamenii de proastă calitate.Într-adevăr în agricultură se potrivesc acești jandar
    0
    0
  • postat de Jandarmeria trebuie desființată și jandarmii trimiși la agricultura
    Sâmbătă, 16 Septembrie 2023 12:54
    51.179.39.***
    Sper la o partida fără incidente dar problema este că jandarmii sunt analfabeți și ei provoacă incidente de cele mai multe ori. Nu sunt capabili, nu îi duce mintea și din cauza faptului că tocmai ei gestionează prost situația se ajunge la violență. Jandarmeria trebuie desființată.
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.