La Braniștea vine liderul!

La Braniștea vine liderul!
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Etapa a șasea a celui de-al treilea eșalon fotbalistic programează un interesant duel Galați - Brăila. Câte două echipe din cele două județe se vor afla sâmbătă în dispută pentru cele șase puncte puse în joc.

Meciul de la Braniștea se anunță a fi deosebit de important, gazdele de la Unirea urmând să primească replica liderului Seriei a II-a, Dacia Unirea Brăila (15 puncte, din tot atâtea posibile). Oaspeții prezintă în acest sezon o echipă serios fortificată, cu opt jucători africani - care deocamdată au învins tot ce au avut în cale. Brăniștenii au pregătit cu mare atenție acest joc, cu antrenamente zilnice, gândindu-se doar la victorie. Chiar dacă e o diferență de opt puncte în clasament, Ionuț Niculcea și elevii săi vor aborda meciul numai pe cartea victoriei. Răducan - golgheterul echipei (5 goluri în 5 meciuri) și colegii lui au atuul terenului propriu și suportul spectatorilor. În plus, vin cu palmaresul sezonului trecut, când s-au aflat în play-off, la un pas de barajul de promovare.

Al doilea duel se va consuma pe terenul din Liești, unde jucătorii de la Sporting vor primi vizita celor de la Viitorul Șuțești - echipă nou-promovată. Acest lucru nu i-a scutit pe lieșteni să pregătească așa cum se cuvine acest joc. În pofida unor indisponibilități prelungite, antrenorul Cătălin Savu are încredere în jucătorii săi ce vor intra pe teren, precum cei din prima linie: Al. Stan (4 goluri la activ), Crihană, Chiriac sau Maftei.

Ambele meciuri se dispută sâmbătă, de la ora 17:00 și vor fi conduse de următorii arbitri: Marius Naidin (Pitești), respectiv, Cristian Bulibașa (Buzău).

Citit 697 ori Ultima modificare Joi, 28 Septembrie 2023 16:21

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.