Surpriză! Victorie la Pitești!

Surpriză! Victorie la Pitești!
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

HANDBAL. Victorie pentru CSU Galați în ultimele secunde ale derbiului studențesc de la CSU Pitești. Elevii lui Florin Andronic au condus încă din start, cu un ecart şi de 4-5 goluri, până în minutul 55, când au fost egalați. Deznodământul partidei s-a produs în ultimele secunde, când Albu a transformat o aruncare de la 7 metri, ducând tabela la scorul de 29-28 (în tur fusese 34-25, tot pentru gălățeni). Echipa gălăţeană și marcatorii: Dinu, Dorobăţ - Soare 3 goluri, Butea 4, Chertif, Ioniţă, Bădărău 2, Andrei 2, Pascu, Broască 1, Albu 12, Chiriac 2, Ionescu 3, Frangulea și Popa. Cu 18 puncte, gălățenii și-au consolidat locul al patrulea în clasament, înaintea ultimului meci din acest an (9 decembrie, acasă, cu Teutonii Ghimbav).

BOX. Localitatea Budva (Muntenegru) a găzduit Campionatul  European de box tineret - Under 22. Gălățeanul Iuli Bârsănescu, titularul categoriei 60 kg, a părăsit competiția încă din primul tur, elevul lui Felix Păun de la Pechea fiind oprit să lupte din cauza rănirii. Lotul național s-a reîntors în cantonamentul de la Brăila, unde se pregătește pentru Campionatul Național de seniori. Urmează ultima competiție a anului, la Constanța, "Centura de Aur". Amintim că boxerul de la Box Club Bute din Pechea este campion național Under 23, câștigător al "Cupei României" la seniori, vicecampion balcanic și câștigător al unui turneu internațional în Spania.

ARBITRAJE. La meciurile din weekend ale Diviziei A1 de volei au fost desemnați să oficieze și câțiva arbitri și observatori gălățeni. Lucian Năstase se va afla la meciul masculin Steaua - Știința Explorări Baia Mare, iar observatorii Nicolae Marin și Florin Dimachi vor superviza meciurile Dinamo - Argeș Pitești (feminin), respectiv, Dinamo - Unirea Dej (masculin).

Citit 750 ori Ultima modificare Marți, 28 Noiembrie 2023 14:33

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.