CSM Galați, trei victorii în turneul de la Sf. Gheorghe

CSM Galați, trei victorii în turneul de la Sf. Gheorghe
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

În perioada Campionatului Mondial feminin de handbal, echipele din competițiile interne s-au aflat într-o scurtă pauză competițională. Fetele de la CSM Galați, de pildă, au beneficiat de o minivacanță de două săptămâni, iar din 27 noiembrie şi-au reluat pregătirile. Antrenamentele se desfăşoară după programul obișnuit, sub îndrumarea profesorilor Daciana Balaban și Relu Druțu.

Zilele acestea, echipa gălățeană a fost invitată la un turneu organizat de către Clubul Sepsi Sf. Gheorghe. Un turneu binevenit, cu trei meciuri extrem de utile, în care gălățencele au parcurs cu succes aceste jocuri - toate încheiate cu victorii. Iată rezultatele complete: 41-35 cu CSM Roman, 38-25 cu echipa a doua de la Corona Brașov, 33-27 cu Sepsi Sf. Gheorghe. "Trei jocuri reușite, în care am remarcat o creștere în evoluție a jucătoarelor mai tinere", ne-a declarat Daciana Balaban.

Iată și lotul de care dispune CSM Galați: Ana Maria Micu, Nicoleta Petre, Bianca Aron, Alexandra Prodan - Daniela Corban, Mădălina Manolachi, Iasmina Ichim, Andreea Merlă, Bianca Zegrean, Cristina Andriţă, Andreea Prescură, Mălina Bichir, Iulia Eiler, Raluca Tănasă Dinu, Andreea Sandu, Diana Nichitean, Sorana Chiriac, Maria Frăsinel, Lavinia Lazăr și Andreea Filip.

În actualul sezon, CSM a susținut cinci jocuri până la întreruperea campionatului. A obținut numai victorii, având un golaveraj foarte bun: 177-122. Acest bilanţ clasează echipa gălățeană pe primul loc în serie, cu 15 puncte. Mai este de disputat un singur meci din tur, cu CSM Făgăraș, în deplasare, pe 21 ianuarie. Până la finele anului, însă, CSM Galați va avea de jucat în "Cupa României", tot în deplasare, cu CSM Deva, peste o săptămână (pe 21 decembrie).

Citit 598 ori Ultima modificare Luni, 11 Decembrie 2023 18:42

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.