Victorii în deplasare ale tinerilor hocheişti gălăţeni

Victorii în deplasare ale tinerilor hocheişti gălăţeni
Evaluaţi acest articol
(12 voturi)

A fost un sfârșit de săptămână aglomerat, costisitor și obositor pentru tinerii hocheiști de la Dunărea Galați, pentru că aleșii noștri au stabilit că o "gală sportivă" organizată de un fost consilier județean este mai importantă decât hocheiul local.

Astfel, echipele gălăţene U13 și U15 şi-au disputat jocurile pe terenul unor rivale din Harghita și Covasna, dovedind că sunt pe drumul cel bun spre performanță. Puștii lui Vitalii Donika (U13) au continuat seria succeselor și i-au învins, sâmbătă, pe cei de la SC Miercurea Ciuc B cu  scorul de 9-0, iar duminică le-au smuls fulgii pinguinilor de la ACS Kiralypingvinek, câștigând cu un convingător 19-4. Băieții lui Cătălin Geru (U15) au evoluat, sâmbătă, în compania "pinguinilor regali" de la ACS Kiralypingvinek, reușind să-i învingă cu 6-3, dar duminică nu au putut să-i ofere un cadou antrenorului care a împlinit 54 de ani și au fost învinși de Corona Braşov cu 4-3. Asta nu ne împiedică să-i urăm fostului mare jucător și viitor uriaș antrenor un călduros la mulți ani!

Vineri, 22 decembrie, la ora 13,30, iubitorii hocheiului sunt așteptați să-i susțină pe componenții echipei gălățene Dunărea U13 în dificila confruntare cu tinerii lupi de la Corona Brașov.

Citit 902 ori Ultima modificare Marți, 19 Decembrie 2023 21:49

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.