Este oficial. Adrian Mutu a fost demis de la Neftci Baku

Este oficial. Adrian Mutu a fost demis de la Neftci Baku
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

În conformitate cu anunțul afișat astăzi după-amiază, 24 decembrie 2023, pe site-ul oficial al clubului „Neftçi" PFK, contractul cu antrenorul român Adrian Mutu a fost reziliat de comun acord.

Un alt site azer de sport, Sportinfo.az, dezvăluie și numele noului antrenor care va lua loc pe banca tehnică a echipei de fotbal din Baku, Miodrag Bojovic.

Adrian Mutu se află în acest moment în România, pentru a participa la funerariile mamei sale.

„Astăzi, contractul dintre «Neftçi» PFK și Adrian Mutu a fost reziliat de comun acord. «Neftchi» PFK îi mulțumește lui Adrian Mutu pentru cooperare și munca asiduă și îi urează succes în activitatea sa viitoare. În același timp, clubul îi prezintă cele mai profunde condoleanțe lui Adrian Mutu pentru decesul mamei sale.

«Neftchi» PFK, care luptă în prezent pentru supremație în Premier League (Azerbaidjan) și în Cupa Azerbaidjanului, face apel la toți fanii să-și susțină jucătorii și să fie strâns uniți în jurul echipei."

Sursa: neftchi.az

Citit 1880 ori Ultima modificare Duminică, 24 Decembrie 2023 22:03

1 comentariu

  • postat de comunismul
    Marți, 26 Decembrie 2023 17:38
    5.13.148.***
    era de asteptat! si cand te gandesti ca numai pentru bani s-a dus acolo! banul ochiul dracului! parca straluceste banul ala! dar ce dracu e facut din aur argint sau karate! era mai bine pe vremuri! cand ziceau spuneau toti! da-i dracului de bani! dar s-au dus vremurile alea din pacate!
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.