Sportivii CS Școlar - rezultate remarcabile în 2023

Sportivii CS Școlar - rezultate remarcabile în 2023
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Un succint bilanț al celor de la Clubul Sportiv Școlar (director, Adriana Neofit) ne arată că la acest club au fost rezultate remarcabile în anul competițional 2023. Cu câteva discipline pe ramurile de sport: caiac-canoe, judo, haltere, volei sau natație, au adunat un buchet consistent de reușite, care legitimează acest club specializat în exclusivitate pe instruirea sportivă.

Diana Banu este o sportivă de top a clubului și a disciplinei judo. Este evidențiată la nivel național la tineret și seniori, locurile 1, 2 și 3 la Balcaniadă, medaliată la ”Naționalele” Under 18 și Under 21.

Anamaria Chiroșcă - mai multe clasări fruntaşe: locul 1 și 2 în "Cupa României", trei medalii de argint la ”Naționalele” de primăvară (categoria juniori 1) și locul 7 la Campionatul European din Portugalia - la caiac-canoe.

La aceeași disciplină, Dragoș Zimbilschi - este multiplu medaliat în campionat și în Cupă, dar are și două clasări excelente la ”Europenele” de juniori din Portugalia - aur și argint.

Matei Ursachi și Andra Costeanu au ținut aproape, cu locuri fruntașe (cu aur, argint și bronz) la Campionatul Național, la Naționalele Școlare și "Cupa României" de juniori II și III - caiac-canoe.

La haltere, Valentina Condrea - multiplă medaliată la juniori și tineret în Campionatul Naţional.

Echipa de volei - juniori I, locul cinci în turneul Elită.

Un loc fruntaș și la Dragon (fete) în competițiile naționale (argint).

Aceste evidențieri care fac cinste CS Școlar Galați continuă cu judoka Rianna Tăune și Matei Donici, cu înotătorii David Necula Negru și Rareș Ioniță, dar și cu Teodora Năstase (campioană națională la haltere, junioare III).

Citit 1319 ori Ultima modificare Miercuri, 17 Ianuarie 2024 22:53

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.