CSM Arcada, la a 11-a victorie în campionat

CSM Arcada, la a 11-a victorie în campionat
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

În weekend s-au disputat jocurile etapei a doua a returului Diviziei A1 de volei masculin, în care campionii de la CSM Arcada și-au trecut în cont succesul cu numărul 11.

Elevii lui Sergiu Stancu i-au întâlnit pe cei de la U Cluj, de care au dispus cu 3-0. Cu această zestre, echipa noastră a ajuns la cota de 32 de puncte (cu un meci mai puțin disputat) și se menține în apropierea liderului: Corona Brașov (36 puncte). 

Conform așteptărilor, jocul de sâmbătă a fost dominat de gruparea gălățeană, fapt demonstrat și de rezultatul pe seturi: 25-19, 25-12, 25-14. Au fost, însă, și unele momente care au ținut interesul treaz, în care clujenii (cu doar un străin în formulă) s-au străduit și au îndrăznit mai mult.

În primul set s-a mers până la 14-14, iar în al doilea oaspeții au ținut piept până la 7-7. Setul al treilea a fost fără istoric, în care CSM Arcada a condus constant.

La echipa gazdă au fost menajați o parte dintre jucători, în vederea celor două jocuri din această săptămână: miercuri, cu Steaua, respectiv sâmbătă, cu Dinamo.

Așadar, ”sextetul” gălățean a arătat astfel: Mihălescu, Aldea, Talpă, Lescov, Bala, Lopez (Nikula) – Cristudor (libero).

”Am obținut un succes clar, după un joc controlat în majoritatea timpului. A fost primul meci după ce am părăsit Champions League. Am avut două victorii europene, dintre care una cu italienii de la Lube. În continuare, ne vom concentra la maximum spre campionat, în care vrem să marcăm al șaselea titlu”, ne-a declarat Marian Bala, căpitanul echipei.

Rezultatele acestei runde: Rapid – Steaua 3-0, Unirea Dej – Corona Brașov 0-3, SCMU Craiova – Timișoara 3-1, CSM Constanța – Baia Mare 3-0, Dinamo – Zalău 3-2.

Citit 899 ori Ultima modificare Duminică, 21 Ianuarie 2024 17:17

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.