Handbalista Cristina Marcu revine la CSM Galaţi

Handbalista Cristina Marcu revine la CSM Galaţi
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

HANDBAL. Echipa feminină de handbal CSM Galaţi a transferat o nouă jucătoare - Cristina Marcu. Aceasta este o fostă jucătoare a gălăţencelor, care între timp a mai evoluat pentru Gloria Bistriţa, în "Liga Florilor". Cristina a fost formată la CS Școlar Galați de profesorul Miron Stanciu şi a mai evoluat ca senioară la CSU Danubius Galați şi la CSM Galați. Este o jucătoare redutabilă în apărare și poate ajuta mult în cursa de revenire în primul eșalon.

VOLEI. Meciul de miercuri dintre Corona Braşov și Rapid București, din Divizia A masculină, va fi supervizat de observatorul gălăţean Nicolae Marin.

BASCHET. Pauza partidei dintre CSM Galaţi şi CSO Voluntari, din Liga Naţională de baschet, a fost dedicată unui concurs de aruncări, în urma căruia învingătorul a fost răsplătit cu un tricou cu toate semnăturile baschetbaliştilor seniori de la CS Municipal. Concursul a fot caștigat de Alex Popa - 13 ani, legitimat la CSM Galaţi, care a reuşit şi o aruncare de trei puncte.

TURNEU. Opt echipe de junioare III s-au întâlnit în Sala Sporturilor din Brăila, la un turneu-memorial de handbal. Au fost trei zile de handbal juvenil în care echipele şi-au verificat potenţialul de joc în vederea continuării meciurilor din campionat, care vor demara în weekend. Clasamentul final a arătat astfel: 1. CSM Ploieşti, 2. Viitorul Oţelul Galaţi, 3. ACS Lucian Bute, 4. CSO Buhuşi.

Grupaj realizat de Gh. Arsenie, M. Petrescu

Citit 1254 ori Ultima modificare Marți, 23 Ianuarie 2024 16:11

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.