„Oţelarii” au ocazia unui cantonament de iarnă la Detroit, peste Atlantic

„Oţelarii” au ocazia unui cantonament de iarnă la Detroit, peste Atlantic
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Cu toate că oficialii clubului gălăţean de Liga I preferă să nu vorbească despre perioada de pregătire de la începutul anului următor, se zvoneşte că Oţelul are o invitaţie de a pleca în America  *

Tradiţionalul cantonament de iarnă desfăşurat în Antalya este ca şi dat pe o traversare a Oceanului Atlantic. Se pare că pe adresa liderului la zi al Ligii I ar fi venit o invitaţie de desfăşurare a pregătirilor pentru retur în Statele Unite ale Americii, mai exact la Detroit.

Nicio altă echipă românească - exceptând prima reprezentativă - nu şi-a mai derulat vreo acţiune pe continentul american. Aşadar, Oţelul Galaţi se află în faţa unei premiere absolute.

Marius Stan, directorul general al roş-alb-albaştrilor, evită însă acest subiect deoarece consideră că organizarea unui stagiu de pregătire în SUA nu este o certitudine.

„N-are rost să vorbim despre un lucru care e posibil să nu se întâmple. Există o posibilitate, dar la fel se poate să mergem tot în Antalya, în Cipru sau chiar în Israel. Sunt multe lucruri de stabilit în prealabil. Dar mai avem meciuri de jucat până atunci, nu ne gândim decât să terminăm cât mai bine acest segment de campionat”, declară şeful clubului local de fotbal.

Foto: Ilie Stan

Citit 1505 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.