CSM întâlnește HC Femina Piatra Neamț

CSM întâlnește HC Femina Piatra Neamț
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

HANDBAL. În eşalonul secund al echipelor feminine, CSM Galați va juca pe teren propriu cu HC Femina Piatra Neamț, duel între prima clasată și o echipă de pluton. Meciul va fi găzduit de Sala Sporturilor "Dunărea", duminică, ora 12.00.

FOTBAL. Câțiva arbitri și observatori gălățeni vor oficia la meciurile din acest weekend din Liga a III-a. Partida Steagul Roșu Brașov - Muscelul Câmpulung va fi condusă de Ionuț Constantinescu, iar asistenții Alexandru Marin și Daniel Vlase se vor afla la Viitorul Șuțești - Viitorul Ianca, respectiv, KSE Tg. Secuiesc - Viitorul Curița. Disputele Hamangia Baia - Metalul Buzău și Gloria Băneasa - Înainte Modelu vor fi supervizate de observatorii Mihai Păiș și Daniel Burloiu.

PATINAJ. Publicul amator de patinaj este informat de Clubul Dunărea despre programul de la patinoar, în acest weekend: sâmbătă, 16 martie, orele 17.00 - 18.30; duminică, 16.00 - 17.30. Tarife de intrare: 20 lei adulți, 10 lei copii, închirierea patinelor 15 lei.

VOLEI. În echipa penultimei etape au intrat trei jucători de la Corona, trei de la Arcada și unul de la Dinamo. Antrenorul echipei ideale, nimeni altul decât gălățeanul Laurențiu Lică, aflat pentru a treia oară în această ipostază. De la Corona îi avem pe Magdaș, Halilovici și liberoul Kantor (primul și ultimul trecuți pe la Arcada), de la Arcada pe Bala, Talpă și Nikula, iar de la Dinamo pe Felix Junior.

RUGBY. Tecuceanul Florin Bărdașu face parte din lotul național care duminică va întâlni selecționata Spaniei, în deplasare, partidă care contează pentru locul al treilea în Campionatul European.

Citit 950 ori Ultima modificare Vineri, 15 Martie 2024 14:51

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.