Sporting - în play-off, Unirea - cu speranțe
Foto: Sportul Ilustrat

Sporting - în play-off, Unirea - cu speranțe
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Penultima etapă din sezonul regulat a adus liniștea doar în tabăra lieștenilor, care cu un succes categoric, 4-0 la Voința Limpeziș, și-au… limpezit drumul spre play-off. Oaspeții au stăpânit terenul și jocul, au ratat cu nemiluita, prin Crihană, Stan sau tânărul Nacu - debut la 19 ani. Sporting a înscris câte două goluri pe repriză, autorii lor fiind Costea, Stan, Grigoraș și Maftei.

Antrenorul Cătălin Savu a început cu ”unsprezecele”: Cilighidreanu - Țopa, Munchiu, Maftei, D. Dima - Nacu, Iacob, Iordache, Stan - Crihană, Costea. Au mai intrat: Chiriac, Grigoraș, Petrache, Băluță, C. Dima.

* Unirea Braniștea și-a jucat șansa pentru accederea în play-off, pe terenul din Rm. Sărat, împotriva CSM - contracandidată pentru poziția a patra. Un joc de care pe care, cu o echipă oaspete foarte curajoasă și inspirată până la un anumit punct. A deschis scorul prin Nica, a fost egalată imediat, dar până la pauză cei de la Braniștea au preluat conducerea prin fundașul central Dragoș Voicu care a transformat în gol o lovitură liberă.

Unirea a avut și alte oportunități în primul mitan, rămase, din păcate, nefructificate. În partea a doua, Braniștea a făcut un joc de așteptare, încercând să mențină tabela neatinsă. Până la urmă nu a fost așa, iar finalul a adus egalitatea, 2-2, gazdele înscriind în minutul 84.

Pentru a prinde faza de play-off, Unirea mai are un dram de speranță, ca CSM Rm. Sărat să nu reușească mai mult de o remiză cu liderul Seriei a II-a, Metalul Buzău, iar formația lui Niculcea să câștige partida din ultima etapă. În caz de egalitate de puncte, formația gălățeană are avantajul rezultatelor directe (3-2 și 2-2).

Unirea: Paharnicu - Mihai, Popa, Voicu, Hilohi - Murgoci, D. Cireș - Neagu, Răducan, Nica - Docuz. Au mai intrat: Olteanu, Lefter și Andrei.

În etapa următoare, Unirea Braniștea - Șuțești, Sporting Liești - Dacia Unirea Brăila.

Citit 1116 ori Ultima modificare Marți, 19 Martie 2024 07:03

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.