Oțelul - Dinamo, în încheierea etapei. Salvarea de la retrogradare, încă sub semnul întrebării

Oțelul - Dinamo, în încheierea etapei. Salvarea de la retrogradare, încă sub semnul întrebării
Evaluaţi acest articol
(31 voturi)

Forma bună și rezultatele excelente de după ultima pauză competițională o plasează pe echipa gălățeană cu un moral foarte bun înaintea jocului cu Dinamo

Dar lucrurile nu sunt deloc simple în a învinge o echipă aflată în mare foame de rezultate, cu un buget net peste posibilitățile financiare ale Oțelului. Cu 16 puncte în clasament, de pe penultimul loc, Dinamo vine la Galați cu gânduri mari pentru a luat toate punctele. În contrapartidă, pentru echipa roș-alb-albastră nici un rezultat de egalitate n-ar fi deloc rău, având în vedere ecartul pe care Oțelul îl are deja în față. În cazul unei remize, ar fi tot mai clar că evitarea retrogradării directe e un obiectiv ca și îndeplinit. Iar cu un succes, nici locurile de baraj nu mai sunt o reală amenințare pentru următoarele runde.

Un dezavantaj evident pentru acest joc îl constituie zilele de pregătire pe care cele două formații le-au avut la dispoziție

Dinamoviștii vin după un ciclu săptămânal de antrenamente înaintea jocului de la Galați, pe când echipa lui Dorinel Munteanu a făcut o mare risipă de efort, joi seară, în ”Cupa României”. Au fost 120 de minute de joc intens, care ar putea să se resimtă, mai ales că au fost și două lungi deplasări efectuate în ultima săptămână. Totuși, antrenorul gălățenilor nu se plânge de această situație și consideră că echipa sa va fi pregătită pentru a aborda partida de campionat de luni seară.

”Știu foarte bine cum am pregătit echipa din punct de vedere fizic și nu-mi fac griji pentru meciul cu Dinamo. Chiar dacă am jucat un meci de 120 de minute, consider că suntem pregătiți fizic să facem față pentru partide din trei în trei zile. Nu va fi ușor, pentru că orice meci acum din play-out este ca o finală pentru fiecare echipă. Avem nevoie de puncte, nu ne interesează pe noi de celelalte echipe”, a spus Munteanu înaintea partidei.

Lotul e aproape complet

Din tabăra gălățenilor vor lipsi doar Dur-Bozoancă și Lovrici, indisponibili deja de mai mult timp, în rest tot lotul este valid. Un semn de întrebare este la Cisotti, care a ieșit cu o ușoară accidentare în meciul de Cupă de la Craiova, dar sunt șanse mari ca italianul să fie refăcut până la ora partidei cu Dinamo. Un alt aspect important de menționat, ar fi că nu se ține cont în play-out de cartonașele galbene acumulate în sezonul regulat, astfel că nu mai există multe riscuri legate de suspendări. Cu toate acestea, Cisotti și Adăscăliței au primit deja două cartonașe galbene și sunt la limită de a fi suspendați.

Partida Oțelul – Dinamo se joacă luni seară, de la ora 20,30, la Stadionul ”Oțelul„. Biletele au fost puse în vânzare atât în mediul online, cât și la casele de bilete din jurul stadionului.

Citit 8765 ori Ultima modificare Luni, 08 Aprilie 2024 23:07

3 comentarii

  • postat de contribuabil
    Luni, 08 Aprilie 2024 17:44
    86.124.200.***
    să jucăm și noi în weekend când avem mai mult timp ! nu doar lunea și marțea la ore târzii, când a doua zi mergem la servici. in play off sunt echipele favorizate.... mai mulți spectatori, mai multe încasări !
    6
    3
  • postat de Galatean
    Luni, 08 Aprilie 2024 10:08
    81.12.150.***
    3-1
    2
    24
  • postat de Mario
    Luni, 08 Aprilie 2024 10:05
    89.137.136.***
    Cu o victorie azi,crește moralul jucătorilor,poate ajung la zi cu plata salariilor și ii afundă și mai tare pe câini în zona retrogradării,acolo unde le este locul,în liga2,deci numai lucruri pozitive,de asta băieții tb să joace doar la victorie și lucrurile se vor aranja numai în bine ptr ei...
    0
    37

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro