Liceul "Traian Vuia" Galați, locul 2 la ONSS

Liceul "Traian Vuia" Galați, locul 2 la ONSS
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Cele mai bune opt echipe din țară și-au dat întâlnire, la Rm. Vâlcea, la turneul final al Olimpiadei Naționale Sportul Școlar (ONSS) la rugby tag. Meciurile s-au disputat pe Stadionul ”Municipal”, iar echipele (alcătuite din băieți și fete) au fost repartizate în două grupe. Echipa Liceului de Transporturi Auto "Traian Vuia" Galați (director, Geani Lungu) a făcut parte în grupă cu reprezentantele județelor Vaslui, Vâlcea și municipiului București.

Întrecerile au fost dominate de gălățeni, clasați pe primul loc. Au urmat meciurile din semifinale, unde Galațiul a trecut de echipa Timișoarei, scor 8-6, calificându-se pentru marea finală. Aici s-a înregistrat o surpriză, echipa gălățeană, mare favorită, a fost depășită de cea a județului Covasna (Liceul din Întorsura Buzăului), cu scorul de 9-8. Astfel, Liceul Auto a devenit vicecampioană a ONSS.

În această companie, gălățeanul Gabriel Viorel Burlacu a fost MVP-ul turneului național, fiind premiat de FR Rugby.

Iată și lotul liceului gălățean: Cătălin Manolache, Claudia Andra Cristea, Cristina Tănase, Sorin Bencheci, Bogdan Nedelcu, Florin Slabu, Gabriel Viorel Burlacu, Marius Lupu, Elisei Gheorghiță, Eduard Maximilian, Cosmin Necula, Ștefania Aburculesei. Profesor: Marius Victor Secuianu.

Competiția ONSS este o manifestare amplă, care cuprinde toate județele și municipiul București. Începe cu etapa județeană și continuă cu cea zonală. În această a doua fază, la Galați, s-au confruntat echipele a șase județe: Brăila, Buzău, Constanța, Galați, Tulcea și Vrancea, iar pentru finala națională s-a calificat echipa noastră.

Citit 1173 ori Ultima modificare Miercuri, 24 Aprilie 2024 18:05

1 comentariu

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.