Viitorul Oţelului nu este alături de ArcelorMittal

Viitorul Oţelului nu este alături de ArcelorMittal
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Directorul combinatului siderurgic ArcelorMittal Galaţi, Thierry Le Gall, susţine că viitorul clubului de fotbal Oţelul nu trebuie să fie legat de combinat şi că sunt aşteptaţi investitori serioşi, dornici să stabilească o relaţie pe termen lung cu Oţelul. În plus, Le Gall a precizat că, în acest moment, nu există niciun astfel de investitor care să-şi fi manifestat interesul pentru preluarea clubului.

"Nu vreau să fac comentarii legate de Oţelul, dar vreau să reconfirm ceea ce am spus cu multe luni în urmă. Viitorul clubului Oţelul nu este alături de ArcelorMittal, noi fiind principal sau singur sponsor. Vrem să invităm investitori care au dorinţa să aibă o relaţie pe termen lung cu Oţelul şi să preia conducerea clubului. Nu există o altă orientare în ceea ce ne priveşte", a susţinut, miercuri, în cadrul unei conferinţe de presă Thierry Le Gall, CEO al ArcelorMittal Galaţi.

Acesta a mai precizat că nu există discuţii cu niciun investitor dornic să preia clubul de fotbal Oţelul Galaţi.

Le Gall a refuzat însă să facă orice alt comentariu legat de relaţia dintre administraţia combinatului siderurgic şi clubul de fotbal sau de faptul că între Ionel Borş, country managerul ArcelorMittal Galaţi şi preşedinte al consiliului de administraţie al Oţelului, şi managerul clubului, Marius Stan, a izbucnit recent un conflict.

Citit 1577 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.