Derbiul suferindelor, pe „Dunărea”

Derbiul suferindelor, pe „Dunărea”
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

FCM Dunărea joacă duminică, pe teren propriu, contra ultimei clasate, Gloria Buzău, în etapa a 11-a din Liga II

„Nu declar nimic, că-i spui tot lui Mişu”, glumea Viorel Tănase, antrenorul celor de la Dunărea, înaintea confruntării cu Gloria Buzău, formaţie pregătită de unul dintre amicii săi, gălăţeanul Mihai Ciobanu. „Vin să-i stric duminica lui Tase, să-l bat. Joc şi eu pe teren propriu, nu doar el”, a replicat Ciobanu, ale cărui prime succese în antrenorat au fost obţinute chiar cu Dunărea, pe vremea generaţiei lui Ghionea, Apostol sau Sorin Frunză.

Niciunul dintre tehnicieni n-are somnul prea liniştit, din cauza poziţionării în zona retrogradării a clasamentului. Dunărea se află pe locul 13, în timp ce Gloria Buzău este pe ultima poziţie.

 „O sumă de neajunsuri ne-au făcut să traversăm o perioadă foarte dificilă. Este apăsător acest ultim loc şi încercăm să ne agăţăm de meciul de la Galaţi, ca de toate celelalte ce vor urma, pentru a urca în clasament”, a declarat Mihai Ciobanu.

De partea cealaltă, Viorel Tănase are tot lotul la dispoziţie. „Moralul echipei este foarte bun,  băieţii au realizat că se poate juca la nivel înalt după ce au pus serioase probleme  celor de la Vaslui în Cupă, timp de o repriză (n.r. – scor 1-4, la pauză 1-1). Nu e loc de regrete, acea competiţie s-a dus, acum să dăm totul în campionat şi să ieşim repede din zona de jos a clasamentului. Jucăm la victorie cu Gloria, ne trebuie neapărat trei puncte din acest meci”, a declarat Tănase.

Partida FCM Dunărea Galaţi – Gloria Buzău contează pentru etapa a 11-a a Seriei I şi se va disputa duminică, cu începere de la ora 12.00, pe Stadionul "Dunărea". Va arbitra următoarea brigadă: Ionuţ Iugulescu (Târgovişte) - asistat de Ionuţ Bobe (Videle) şi Florin Burlacu (Urziceni); rezervă - Cătălin Pană (Bucureşti); observatori: bucureştenii George Ionescu şi Ion Cotoi.

Citit 1119 ori Ultima modificare Vineri, 28 Octombrie 2011 18:54

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.