Oltchim, în grupă cu Buducnost, Krim Ljubliana şi Metz / Vezi ce echipă ar fi putut întâlni HC Oţelul Galaţi

Oltchim, în grupă cu Buducnost, Krim Ljubliana şi Metz / Vezi ce echipă ar fi putut întâlni HC Oţelul Galaţi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

La sediul Federaţiei Europene de Handbal de la Viena, marţi, au avut loc tragerile la sorţi a meciurilor din Liga Campionilor, Cupa Cupelor şi Cupa EHF.

Dacă handbalistele de la Oţelul Galaţi s-ar fi calificat în şaisprezecimile Cupei Cupelor ar fi putut întâlni echipa HC Leipzig (Germania), viitoarea adversară a celor de la Metalurg Skopje.

Vicecampioana României, U Jolidon Cluj, va evolua în faza următoare a Cupei Cupelor cu campioana Rusiei, Dinamo Volgograd - echipă care a învins-o, pe propriul teren, pe Oltchim Rm. Vâlcea, în grupele Ligii Campionilor.

Duel autohton în Cupa EHF

Sorţii au decis ca formaţiile CSM Bucureşti şi HC Zalău să se întâlnească în şaisprezecimile Cupei EHF. Va fi şi un duel al antrenorilor, Gheorghe Tadici (Zalău) şi Vasile Mărgulescu, de la CSM Bucureşti, ambii cu o vastă experienţă.

În main round-ul din Liga Campionilor, Oltchim Rm. Vâlcea face partea din Grupa a II-a, alături de campioana Muntenegrului - Buducnost, campioana Sloveniei - RK Krim Mercator şi cea a Franţei - Metz Handball.

Pentru cele două locuri calificante în semifinalele Ligii Campionilor, în Grupa I se vor lupta Larvik (Norvegia), Gyor (Ungaria), Itxako Navarra (Spania) şi FC Midtkylland (Danemarca).

Citit 727 ori Ultima modificare Marți, 15 Noiembrie 2011 13:19

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.