Scrooge de la Oţelul
Foto: Foto: Sorin Pană

Scrooge de la Oţelul
Dorinel Munteanu susţine că nu mai vrea să trăiască experienţe ca aceea de la Cluj, de acum o săptămână
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Înaintea deplasării de duminică, de la Vaslui, Dorinel Munteanu şi-a băgat echipa în şedinţă: „Am pierdut puncte importante în minutele de prelungire cu Petrolul, Steaua şi U Cluj. Dacă se va mai întâmpla acest lucru până la finalul acestui an, veţi face sărbătorile pe terenul de antrenament!” * Derbiul Moldovei, de mâine, va începe la ora 18.00


FC VASLUI – OŢELUL GALAŢI

Meci programat duminică în etapa a XVI-a a Ligii I;

Stadionul „Municipal” – ora 18.00 (în direct la Digi Sport);

Echipele probabile:

VASLUI: Cerniauskas – Jovanovici, Papp, Farkas, Milisavljevici – R. Costin, Zmeu – Adailton, Wesley, Sânmărtean – Temwanjera. Antrenor: Viorel Hizo.

OŢELUL: Grahovac – Râpă, Perendija, S. Costin, Sălăgeanu – Viglianti, Filip, Giurgiu – Iorga, Paraschiv, Ilie. Antrenor: Dorinel Munteanu.


Este primul an în istoria fotbalului românesc când şi cifrele confirmă autenticitatea derbiului Moldovei dintre FC Vaslui şi Oţelul. Trupa gălăţeană este campioana în exerciţiu, iar gruparea lui Adrian Porumboiu, ocupanta locului al treilea în stagiunea precedentă, a fost, după retrogradarea Timişoarei, cea de-a doua echipă autohtonă prezentă în Liga Campionilor, ediţia 2011-12. E drept, doar în preliminarii. „Puteam să nu văd Vasluiul cu Lazio, în Europa League, nu era obligatoriu. Am urmărit însă meciul pentru că am avut timp, dar nu m-a speriat formaţia lui Viorel Hizo. Este o echipă foarte bună, va juca la fel de bine şi cu noi, pentru că punctele sunt foarte importante, dar are puncte slabe pe care le putem specula. Nu există formaţie invincibilă”, a radiografiat repede Dorinel Munteanu adversarul de duminică.

„Nu am chef de glume”

Neaşteptat, Neamţul a anunţat ieri că le-a spus răspicat jucătorilor ce aşteaptă de la ei pe finalul acestui an. „N-am putut să mă bucur de punctul de la Cluj din cauza acelui gol primit în prelungiri. Aşa am pierdut puncte şi cu Petrolul şi Steaua în acest sezon. Le-am zis să nu le stea gândul la vacanţă că poate nu vor avea parte de ea. Nu ameninţ, dar nici nu am chef de glume. Vor face Crăciunul la antrenament, nu mai vreau să trateze cu superficialitate finalul jocurilor! În Anglia se joacă de sărbători, aşa că noi de ce nu ne-am pregăti în acele zile? Sper să înţeleagă acest semnal de alarmă”, a precizat tehnicianul roş-alb-albaştrilor căruia, în glumă, i s-ar putea spune Scrooge de la Dunărea de Jos, după celebrul personaj al lui Charles Dicken’s care ura sărbătoarea Crăciunului.

Neagu şi Sîrghi, out!

Oţelul are probleme de lot în duelul cu vasluienii. Mijlocaşul Ionuţ Neagu este suspendat după ce a primit un cartonaş galben la Cluj, iar fundaşul Cristian Sîrghi este suspect de ruptură musculară şi ar putea rata toate meciurile până la finalul anului calendaristic. Prin urmare, argentinianul Alejandro Viglianti va reveni printre titulari, la fel şi sârbul Milan Perendija. „Vreau punct sau puncte, trebuie să scoatem cât mai multe în această lună”, a mai spus Munteanu.  

Citit 1259 ori Ultima modificare Vineri, 02 Decembrie 2011 17:16

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.