Jucătorii Oţelului întră în cantonament

Jucătorii Oţelului întră în cantonament
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Gruparea roş-alb-albastră urcă astăzi un lot foarte numeros în stagiul montan al perioadei de pregătire * Nigerianului Ibeh i se caută echipă, iar cehul Buchta este cerut înapoi la Gaz Metan Mediaş * „Vor mai veni jucători în Poiană”, afirmă antrenorul Dorinel Munteanu

Lotul pentru Poiana Braşov


Portari: Brăneţ, Buchta, Grahovac;

Fundaşi: Benga, Cojoc, Costin, Ljubinkovici, Perendija, Râpă, Sălăgeanu, Sîrghi, Sipovici;

Mijlocaşi: Antal, Buş, Chebac (Oţelul II), Djokovici (Teleoptik Zemun), Filip, Frunză, Giurgiu, Ibeh, Ilie, Iorga, V. Munteanu (FCM Dunărea Galaţi), Neagu, Viglianti;

Atacanţi: Butoi (Oţelul II), Haskici (FK Sarajevo), Paraschiv, Pena, Punosevac.


Primul cantonament de pregătire din această iarnă este atacat de Dorinel Munteanu cu 30 de jucători, număr ceva mai mare decât de obicei, dar situaţia de la nivelul vestiarului nu-i definitivă. „Sunt mulţumit cu ce avem, însă mai aşteptăm doi sau trei jucători în stagiul din Poiana Braşov. Mi-aş dori ca până la terminarea pregătirilor să definitivăm lotul pentru retur şi cred că va fi realizat acest lucru”, a declarat tehnicianul Oţelului după ce a stabilit cu cine va merge la munte. Neamţul va ajunge însă separat de echipă la hotelul „Piatra Mare” deoarece a plecat vineri la Reşiţa pentru rezolvarea unor probleme personale.

„Vom derula două antrenamente pe zi, ca de obicei, sper să fie o perioadă bună, ştiţi doar că mereu pun accent pe stagiul montan”, a adăugat fostul internaţional. Alergările de la 1.000 de metri altitudine se vor încheia duminică, 22 ianuarie, dar unii dintre cei care umplu astăzi autocarul campioanei României vor ieşi mai devreme din program. De pildă, lui John Ibeh i se caută o altă formaţie, şederea sa la Galaţi urmând să se încheie în vară, iar Milos Buchta este chemat înapoi de Gaz Metan Mediaş, club de la care a fost împrumutat pentru un an de zile.

Trujici întârzie

Sârbul Nikola Trujici, anunţat încă de acum o săptămână în lotul „oţelarilor”, şi-a rezolvat mai greu plecarea de la FK Teleoptik Zemun şi ar trebui să sosească astăzi în cantonamentul echipei pregătite de Dorinel. „Îl aşteptăm pe Trujici, dar şi pe alţi jucători cu experienţă, aşa cum am anunţat încă de luni”, a ţinut să precizeze şi Marius Stan, directorul general al grupării dunărene.

Neamţul nu vrea individualităţi

L-am întrebat pe Dorinel dacă se aşteaptă ca vreunul dintre jucătorii săi să „explodeze” în sezonul de primăvară după cele trei stagii de pregătire din iarnă. A parat cu aceeaşi placă, faptul că echipa contează, nu individualităţile. „Sincer, mi-aş dori ca echipa să aibă acea explozie, să adunăm cât mai multe puncte, mai multe decât în tur. Primul pas este atingerea bornei de 40 de puncte, apoi ne vom gândi şi la locurile fruntaşe din clasament”, a spus Munteanu.

Citit 1832 ori Ultima modificare Vineri, 13 Ianuarie 2012 20:40

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.