Didi a ajuns în cantonamentul Oţelului!

Didi a ajuns în cantonamentul Oţelului!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

UPDATE: Didi a ajuns miercuri seară în cantonamentul Oţelului din Poiana Braşov, iar joi dimineaţă a efectuat primul său antrenament sub comanda lui Dorinel Munteanu

Atacantul Cleidimar Magalhaes Silva „Didi” se afla miercuri după-amiază pe drum spre Poiana Braşov, acolo unde se află în cantonament noua sa echipă, Oţelul Galaţi! Conducerea FCM Tg. Mureş a fost de acord să-l cedeze încă de pe acum campioanei pentru suma de 50.000 de euro plus TVA.

„Sunt sigur că Didi mai are multe de demonstrat şi nu mă îndoiesc că am făcut o afacere bună”, a declarat directorul general al grupării dunărene, Marius Stan.

Didi semnase deja, acum două zile, un contract pe doi ani cu Oţelul, care urma să intre în vigoare în vara viitoare, după ce-i expirau ultimele şase luni de angajament pe care jucătorul le mai avea la momentul respectiv cu FCM Tg. Mureş.

„Suntem în grafic cu transferurile. Vor mai veni şi alţi jucători”, a adăugat Marius Stan, anunţând astfel că va continua campania de achiziţii din această iarnă.

Citit 1579 ori Ultima modificare Joi, 19 Ianuarie 2012 12:25

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.