Duş rece în miez de iarnă: Neptun Constanţa – Oţelul Galaţi 31-22

Duş rece în miez de iarnă: Neptun Constanţa – Oţelul Galaţi 31-22
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Handbalistele de la Oţelul Galaţi au prins o zi proastă, miercuri, la Constanţa, în meciul cu CSU Neptun. Titularele au prestat un joc modest, cu multe greşeli, iar antrenoarea Alexandrina Soare s-a aflat în imposibilitatea de a schimba cursul meciului, având în vedere soluţiile puţine pe care le are la dispoziţie pe banca de rezerve. În aceste condiţii, etapa a X-a a Ligii Naţionale de handbal a adus primul eşec din acest an pentru Oţelul şi cel de-al doilea din acest sezon.

Partida de pe Litoral a fost dominată da capo al fine de noua echipă a interului Renata Ghionea, jucătoare care a marcat patru goluri în poarta Oţelului. De la 4-2 (min. 6), CSU Neptun s-a distanţat la 12-8 (min. 25), pentru ca la pauză tabela să indice 14-11.

Partea a doua jocului din polivalenta constănţeană nu a adus nicio îmbunătăţire în jocul elevelor Alexandrinei Soare. Interii Diana Druţu şi Nicoleta Tudor nu au mai găsit drumul spre poarta adversă, ca în meciul precedent de campionat, astfel că Neptunul s-a distanţat şi mai mult: 18-11 (min. 38), 25-16 (min. 50) şi 31-22, rezultat final. Un duş rece primit de „oţelare” pe malul mării, de la o echipă situată înaintea acestui meci pe locul zece în clasamentul intern.

Antrenoarea Oţelului, Alexandrina Soare, s-a bazat la Constanţa pe următoarele jucătoare: Cristina Bobeică, Ramona Ciontu, Loredana Nica – Cătălina Cioaric 8, Paula Pavăl 6, Roxana Bodîrlău 3, Daciana Curtean 2, Nicoleta Tudor 2, Manuela Rădulescu Manda 1, Diana Druţu, Iulia Artean, Carmen Gheorghe şi Maricica Trandafir.

Meciul a fost arbitrat de cuplul gorjean Adrian Eremia – Anton Drăgănescu. 


Etapa viitoare din Liga Naţională, a XI-a, este programată sâmbătă, când la Galaţi va poposi ultima clasată, SCM Universitatea Craiova, de la ora 11.00. Oltencele au obţinut, miercuri după-amiază, prima lor victorie din campionat (scor 24-21), în compania echipei CSM Bacău.

Citit 1624 ori Ultima modificare Miercuri, 18 Ianuarie 2012 17:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.