Au câştigat experienţă! Oltchim Rm. Vâlcea – HC Oţelul Galaţi 34-22 (15-8)

Au câştigat experienţă! Oltchim Rm. Vâlcea – HC Oţelul Galaţi 34-22 (15-8)
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

 

Handbalistele antrenoarei Alexandrina Soare au disputat, marţi după-amiază, cel mai dificil meci din acest sezon. „Oţelarele” au evoluat pe terenul multiplei campioane Oltchim Rm. Vâlcea, în etapa a XIII-a a Ligii Naţionale.

Fără gânduri de a obţine vreun rezultat măreţ în fieful reprezentantei României în Liga Campionilor, gălăţencele au încercat să presteze un joc cât mai bun, unul care să le pregătească pentru următoarele confruntări din Liga Naţională.

De la 7-0 (minutul 7) pentru „chimiste”, jucătoarele Oţelului au început să găsească drumul spre poarta apărată de veterana Luminiţa Huţupan Dinu, ajungând la finele primelor 30 de minute la 15-8.

Dorind să le vadă la lucru şi pe jucătoarele mai puţin folosite în celelalte meciuri de campionat, Sanda Soare a trimis pe teren în partea a doua a meciului şi „reduta” tânără a Oţelului, formată din Trandafir, Artean, Gheorghe sau Nica. Scorul nu a căpătat proporţii astronomice – graţie şi celor peste zece intervenţii salvatoare ale Ramonei Ciontu – astfel că tinerele handbaliste au încheiat meciul pe teren. 34-22 rezultat final şi Oţelul se gândeşte deja la partida de sâmbătă, de pe teren propriu, cu HCM Roman, restantă din etapa a XII-a.   

În meciul de la Vâlcea, pentru Oţelul au evoluat: Cristina Bobeică, Ramona Bocăneală Ciontu, Loredana Nica – Cătălina Cioaric 6, Paula Pavăl 4, Nicoleta Tudor 3, Diana Druţu 2, Roxana Bodîrlău 2, Iulia Artean 2, Carmen Gheorghe 2, Maricica Trandafir 1, Manuela Rădulescu Manda şi Daciana Curtean.  

Aruncări de la 7m: Oltchim – 4 (trei transformate); Oţelul 2 (două). Minute de eliminare: 2-0.

Citit 1786 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.