Lovituri şi cu Şahtior - Oţelul are infirmeria plină!
Foto: Foto: Sorin Pană

Lovituri şi cu Şahtior - Oţelul are infirmeria plină!
Antal a fost cel care l-a ajutat pe Frunză (dreapta) să ajungă la autocar după ce a suferit ruptura musculară de gambă în cantonamentul din Cipru. Luni seară s-a accidentat şi Antal
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Iarna cu cele mai multe probleme de sănătate din lotul lui Dorinel Munteanu a continuat acum două seri cu două noi lovituri: Liviu Antal a suferit o entorsă la un contact cu uriaşul Cigrinsky, iar Bratislav Punosevac este suspect de ruptură fibrilară la gambă *

Dorinel Munteanu mai are doar douăzeci de jucători valizi cu o săptămână şi jumătate înaintea startului sezonului de primăvară. Sorin Frunză se tratează după o ruptură musculară contractată în Cipru, Adrian Sălăgeanu va primi la finele acestei săptămâni rezultatele unei investigaţii amănunţite, fapt care l-a obligat să rămână în ţară, Alexandru Benga e în ghips după entorsa „urâtă” de la ultimul joc amical din Spania, iar brazilianul Didi abia şi-a reînceput alergările după fractura de falangă care i-a marcat întreaga perioadă de pregătire.

Lor li se adaugă Antal, contrat ca la K1 de fundaşul de fier al lui Mircea Lucescu, Cigrinsky, fapt pentru care a părăsit terenul încă din minutul 30, dar şi Punosevac. Acesta din urmă, pricopsit cu o contractură în duelul cu OFK Belgrad, de sâmbătă, şi-a agravat situaţia luni seară. „Este suspect de ruptură fibrilară, vom face un RMN când revenim în ţară. Sper să fie doar o contuzie. Antal, în schimb, are o entorsă minoră. Două zile nu va face antrenament”, ne-a declarat medicul Oţelului, Mihail Troacă. Echipa campioană a avut probleme şi cu Gabriel Paraschiv, recent recuperat după o fisură de peroneu! 

Urmează Rostov pe 24 februarie

„Oţelarii” vor mai susţine un meci de pregătire în acest cantonament, adversarul fiind FK Rostov, o grupare din prima ligă a Rusiei care, de asemenea, are pregătite „furci” şi „topoare” pentru tot ce întâlneşte în cale. Jocul va avea loc vineri, 24 februarie, cu o zi înainte de revenirea în ţară a roş-alb-albaştrilor.

Golaveraj pozitiv în amicale

În cele zece partide-test din 2012, Oţelul a câştigat de trei ori, numai în Spania (4-0 cu Dalian Aerbin, 1-0 cu Shandong Luneng, ambele din China şi 1-0 cu Orihuela CF, Spania), a pierdut tot în trei rânduri (1-2 cu Mordovia Saransk, 0-1 cu Volga Novgorod, ambele din Rusia, şi 0-1 cu OFK Belgrad, Serbia) şi a obţinut patru remize (1-1 cu Viktoria Plzen, Cehia, 1-1 cu Slask Wroclaw, Polonia, 0-0 cu CD Denia, Spania, şi 2-2 cu Şahtior Doneţk, Ucraina). Golaverajul din amicalele acestei ierni respectă într-un fel trendul oficial din cele 18 etape de Liga I scurse până acum. Dacă în campionat formaţia Neamţului are un raport de 17-14, în jocurile din Cipru-Spania-Turcia au fost marcate 12 goluri şi opt au fost încasate.

Citit 1291 ori Ultima modificare Marți, 21 Februarie 2012 13:09

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.