E doar zvon! - Dorinel Munteanu nu demisionează de la Oţelul
Foto: Foto: Sorin Pană

E doar zvon! - Dorinel Munteanu nu demisionează de la Oţelul
Antrenorul Oţelului spune că zvonurile din ultima perioadă n-au legătură cu realitatea
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Tehnicianul „oţelarilor” s-a arătat foarte deranjat de zvonurile din ultimele zile conform cărora el ar urma să plece de la Oţelul.

„Am văzut pe televiziunea Sport.ro titlul «Oţel fără Dorinel», o prostie incredibilă. S-a scris într-un alt ziar că aş vrea să-mi dau demisia, nişte tâmpenii! Vreau să mai spun o dată şi să fie clar: de la Oţelul nu-mi voi da niciodată demisia! A, dacă se va pune problema să fiu demis, va fi altceva, dar eu nu plec şi mai ales la greu nu vreau să părăsesc corabia. Iar acum nu ne este greu, am avut vremuri cu adevărat dificile în mandatul meu de la Galaţi”, a declarat Dorinel Munteanu, supărat că toată lumea se întreabă dacă fostul internaţional are gând de ducă.

Neamţul spune că i-a trecut supărarea după înfrângerea de la Chiajna, scor 0-1 cu Concordia. „N-am altă soluţie, trebuie să-mi revin deoarece partea secundă a campionatului abia a început. Regret că am pierdut punctele de luni seară, dar să ştiţi că mai important este finişul, de aceea nu dezarmez”, a adăugat şeful de pe banca roş-alb-albaştrilor.


Se lansează revista „Oţelul”

Oficialii grupării locale de fotbal şi membrii oficiali „socios” vor fi prezenţi vineri la clubul ArcelorMittal din Ţiglina I pentru lansarea revistei oficiale a Oţelului. Evenimentul va începe la ora 12.00. Publicaţia, cu apariţie lunară, are 28 de pagini, full-color, şi va costa 5 lei. Ea va fi disponibilă sâmbătă seară, pe stadion, la jocul cu Ceahlăul Piatra-Neamţ.


Citit 1443 ori Ultima modificare Joi, 08 Martie 2012 18:39

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.