Oţelul şi autobaza cu număr de Neamţ
Foto: Foto: Sorin Pană

Oţelul şi autobaza cu număr de Neamţ
Paraschiv şi compania au mare nevoie de puncte astăzi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Campionii vor avea astăzi şansa reabilitării după duşul îngheţat de la Chiajna * Formaţia Ceahlăul, învinsă şi ea la startul în 2012, va intra cu gândul de a scoate un 0-0 *


OŢELUL GALAŢI – CEAHLĂUL P. NEAMŢ

Meci programat astăzi în etapa a XX-a a Ligii I de fotbal;

Stadionul „Oţelul” – ora 19.00 (în direct la Digi Sport);

Bilete: 20 de lei (tribuna I), 15 lei (tribuna a II-a), 10 lei (peluze);

 

Echipele probabile:

OŢELUL: Grahovac – Râpă, Sîrghi, Perendija, Sălăgeanu – Neagu, Filip, Viglianti – Antal, Paraschiv, Stromajer. Antrenor: Dorinel Munteanu.

CEAHLĂUL: Villadsen – Dumitraş, Forminte, Viţelaru, Cazan – Monroy, Achim – Bădescu, Golubovici, Stana – Gafiţa. Antrenor: Costel Enache.


 

Nici meciul de astăzi nu este uşor pentru „oţelarii” lui Dorinel Munteanu, chiar dacă nou-promovata din Piatra-Neamţ este singura învinsă la două goluri de către formaţia campioană în sezonul curent al Ligii I. Tehnicianul roş-alb-albaştrilor spune că le-a explicat elevilor săi de ce duelul cu Ceahlăul poate fi la fel de dificil ca deplasarea de la Chiajna. „Nu trebuie să ne uităm la locurile din clasament, formaţia de sub Pietricica poate realiza multe surprize, este o echipă cu jucători buni şi experimentaţi. Vreau să câştigăm indiferent de cum va fi jocul, bun sau mai puţin reuşit”, a comentat Neamţul de pe banca gălăţeană pentru care doar punctele contează, nu şi spectacolul: „Dacă vom avea public numeros şi vom câştiga, toată lumea va fi fericită. Aşa am câştigat campionatul anul trecut şi vreau să revenim la forma de atunci.”

Fostul internaţional anunţă câteva schimbări în primul unsprezece pentru partida cu „răzeşii” lui Costel Enache. În lipsa lui Ilie şi Giurgiu, suspendaţi, vor intra Sălăgeanu, care după împăcarea cu oficialii clubului sare direct în formula de start, şi Viglianti. N-ar fi însă exclus să asistăm şi la o titularizare a lui Sîrghi în locul lui Costin, mişcare pe care Dorinel a făcut-o frecvent în jocurile de pregătire din iarnă. Apropo de Ceahlăul. Este de aşteptat ca gruparea din inima Moldovei să se aşeze pe două linii şi să aştepte momentele de contraatac. Cu alte cuvinte, campionii vor avea o treabă pur inginerească de rezolvat, şi anume să desfacă „autobaza” cu număr de Neamţ.

Intră şi Didi în lot

Atacantul brazilian Cleidimar Magalhaes Silva „Didi” se află în cantonament pentru meciul de diseară şi are mari şanse de a fi prins în lotul de 18 jucători. El şi-a revenit complet după accidentarea suferită în primul meci de pregătire al anului şi reprezintă o soluţie bună atât pentru linia ofensivă, cât şi pentru cea de mijloc. În schimb, vor absenta din cauza problemelor de sănătate Punosevac, Frunză, Benga şi Cojoc.

 

Citit 1547 ori Ultima modificare Vineri, 09 Martie 2012 19:38

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.