Dorinel Munteanu în lacrimi, la întâlnirea de împăcare cu fanii

Dorinel Munteanu în lacrimi, la întâlnirea de împăcare cu fanii
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Reprezentanţii clubului de fotbal Oţelul s-au împăcat cu suporterii după incidentul de săptămâna trecută, de după meciul cu Astra, când se lăsase cu înjurături şi îmbrânceli între cei din echipă şi o parte a galerie.

Directorul general Marius Stan, antrenorul Dorinel Munteanu, împreună cu jucătorii Cristian Sârghi, Adrian Sălăgeanu, Silviu Ilie, Sergiu Costin şi Branko Grahovac s-au întâlnit joi seară cu fanii pentru a aplana conflictul dintre cele două părţi.

Mai întâi, „ultraşii” au avut de reproşat atitudinea echipei din repriza secundă a partidei cu Steaua, iar apoi reproşurile s-au îndreptat către reacţia jucătorilor şi antrenorului la episodul amintit de după partida cu Astra.

În clipa în care i s-a reproşat lipsa de implicare la club şi episodul „Steaua”, lui Dorinel Munteanu i-au dat lacrimile. Pentru câteva zeci de secunde suporterii au amuţit şi apoi nimeni nu a mai îndrăznit să mai amintescă de suspiciunile de blat de la jocul cu steliştii.

Marius Stan a rămas consecvent declaraţiilor sale din ultima vreme, afirmând din nou că uzura morală a echipei este principala cauză a declinului din jocul echipei. Totodată, a dat asigurări că nu s-a pus niciodată problema închiderii Peluzei Nord, aşa cum se zvonise printre suporteri.

Dintre jucători, Adrian Sălăgeanu şi-a cerut scuze pentru vorbele grele aruncate la nervi, iar Branko Grahovac a părăsit primul sala de conferinţe, acuzând că a fost ameninţat cu moartea de către un fan pe pagina sa de Facebook. 

Reprezentanţii grupurilor de „ultraşi” s-au dezis de aceste ameninţări, în timp ce bosniacul din poarta Oţelului a precizat că a făcut plângere la Poliţie.

La finalul întâlnirii s-a ajuns la concluzia că au fost greşeli de ambele părţi şi că interesul clubului este mai presus de orice, astfel că s-a făcut pace între echipă şi fani, punându-se accent pe respectul reciproc.

Citit 1761 ori Ultima modificare Vineri, 27 Aprilie 2012 12:07

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.