S-au stabilit adversarele - „Studenţii” baschetbalişti intră în sesiune

S-au stabilit adversarele - „Studenţii” baschetbalişti intră în sesiune
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Baschetbaliştii de la CSU Galaţi şi-au aflat adversarii de la turneul semifinal de promovare în Divizia A, după ce au reuşit să se califice împreună cu Farul Constanţa din Seria a II-a a ligii secunde.

Federaţia Română de Baschet a stabilit ţintarul disputării partidelor de calificare pentru prima ligă, printre formaţiile aspirante aflându-se şi gălăţenii de la CSU. Aceştia au fost repartizaţi în seria B, alături de Steaua Bucureşti, Phoenix Corona Braşov şi CS Vabova Sfântu Gheorghe. Dacă echipa bucureşteană a câştigat seria din care a făcut parte în sezonul regulat, celelalte două adversare sunt mai slab cotate, ambele provenind din seria a III-a, de pe locurile 2, respectiv 3.

Acestea au beneficiat de faptul că seria a fost câştigată de Gaz Metan II Mediaş, iar formaţiile „satelit” nu deţin drept de promovare. Programul de desfăşurare a partidelor pentru CSU Galaţi este următorul: cu Phoenix Corona Braşov în prima etapă, Steaua Bucureşti în a doua şi ultimul meci cu CS Vabova Sfântu Gheorghe. Partidele se vor disputa în perioada 18-20 mai, într-o locaţie stabilită de comun acord de formaţiile componente. Primele două clasate vor trece în turneul următor, unde vor întâlni cele mai bune două echipe dintre: Rapid Bucureşti, Farul Constanţa, BC Timba Timişoara, West Olympia Phoenix Arad.

În sezonul regulat, CSU Galaţi a încheiat pe locul 2, în seria a II-a a ligii secunde, cu 26 de puncte, la mică distanţă de Farul, însă au reuşit să învingă trupa constănţeană în meciul direct de la Galaţi, scor 93-78.

Citit 1260 ori Ultima modificare Marți, 08 Mai 2012 17:58

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.