Umilinţă îndurată de Gabi Paraschiv! Al cincilea meci la rând în care Munteanu nu-l vrea nici ca rezervă!
Foto: Sorin Pană

Umilinţă îndurată de Gabi Paraschiv! Al cincilea meci la rând în care Munteanu nu-l vrea nici ca rezervă!
Chiar şi în vremurile bune, îmbrăţişările dintre Dorinel Munteanu şi Gabi Paraschiv au fost „reci”
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Titular ca vârf de atac în mai toate meciurile din sezonul trecut, în care Oţelul a câştigat campionatul, Paraschiv este la al cincilea meci la rând în care nu mai are loc nici pe banca de rezerve * El nu a adunat decât 91 de minute, în total, jucate în returul Ligii I, în condiţiile în care antrenorul Dorinel Munteanu se plânge că nu-l mai ajută banca de rezerve ca în urmă cu un an *

Oţelul va juca în această seară, cu începere de la ora 18.00, în deplasare cu Sportul Studenţesc, într-un meci din cadrul etapei a 31-a din Liga I. Antrenorul Dorinel Munteanu a decis ca nici de această dată să nu-l reţină în lotul de 18 pe Gabriel Paraschiv, care ajunge astfel la al cincilea joc consecutiv în care nu prinde loc nici măcar pe banca de rezerve, o situaţie umilitoare cu care nu s-a mai confruntat niciodată în carieră, deşi a ajuns la o vârstă respectabilă în fotbal, 34 de ani.

Deşi atât Dorinel Munteanu cât şi fotbalistul evită să o recunoască public, este destul de vizibil că între cei doi s- a produs o ruptură ireconciliabilă, cel mai probabil după meciul pierdut cu Steaua, când antrenorul şi-a convocat echipa la antrenament a doua zi, chiar de Paşte, iar apoi l-a trimis pe Paraschiv, alături de Cojoc şi Neagu la echipa secundă, decizie anulată după numai câteva ore. De atunci, Paraschiv nu a mai jucat absolut deloc.

„Nu am niciun  conflict cu Paraschiv. Momentan este sub Pena şi Punosevac, trebuie să se pregătească , va avea şi el şansa să joace”, a fost explicaţia oferită de Dorinel Munteanu la finalul partidei precedente, cea câştigată cu Pandurii, a patra la rând în care Paraschiv a fost lăsat în tribune. O explicaţie deloc credibilă, atât timp cât cei doi atacanţi menţionaţi de antrenor, Pena şi Punosevac, sunt complet ieşiţi din formă, fără realizări de etape bune.

Nu este pentru prima dată când sunt probleme în relaţia dintre antrenor şi Paraschiv, primele episoade petrecându-se chiar în sezonul de debut al lui Munteanu la Galaţi, dezvăluite de jucător vara trecută, după câştigarea campionatului. „Au fost momente când am vrut să mă las, să renunţ la fotbal. În primele şase luni cu Dorinel antrenor, am avut două conflicte cu el şi n-am mai jucat o perioadă. Mi-a fost greu să merg mai departe", declara acum un an Paraschiv pentru publicaţia Click.

Doar 91 de minute în retur!

Cel mai îndrăgit jucător de către fani, care i-au scandat numele şi la ultimul meci de la Galaţi deşi acesta se afla în tribună, nu a jucat nici un meci în retur ca titular. Gabi Paraschiv a intrat pe teren în doar cinci partide, de fiecare dată în repriza secundă, adunând în total doar 91 de minute jucate în Liga I pentru Oţelul în 2012.

În tur, a fost în primul „11” în doar trei cazuri. La U. Cluj a obţinut un penalti, apoi a fost schimbat în min. 34, cu Ceahlăul a ieşit în min. 84, după ce i-a fost anulat eronat un gol, iar cu Chiajna a ieşit în min. 71. Tot în tur, a intrat în repriza a doua şi a marcat decisiv pentru victoria Oţelului în meciurile de la Tg. Mureş şi Sibiu.

Totul în condiţiile în care antrenorul Dorinel Munteanu s-a plâns că jucătorii de pe banca de rezerve, acolo unde singur a decis să nu-l aibă pe Paraschiv, nu l-au mai ajutat ca în campionatul trecut: „La fel ca în aproape tot sezonul, dar mai ales în retur, nu am avut jucători care să intre să schimbe jocul, aşa cum o făceam în ediţia precedentă”.

Citit 2381 ori Ultima modificare Miercuri, 09 Mai 2012 10:28

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.