Biletul zilei - Dă-le gol, România dă-le gol!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Luna iunie a început cam rău pentru pariori. În aşteptarea Campionatului European, ne-am încercat şansa prin ligile inferioare din ţările nordice şi ne-am păcălit. Vejle, care se bătea la promovare în Danemarca, a comis-o acasă cu Kolding, 2-2, după ce a condus cu 2-0 până în minutul 77, iar formaţia oaspete nu mai reuşise să strângă vreun punct de etape bune. Au fost emoţii şi pentru meciurile alese în Norvegia şi Suedia, iar la amicalul dintre Luxemburg şi Malta (0-2), am fost mai prudenţi decât ar fi trebuit. S-au marcat doar două goluri, iar noi mizasem că vor fi sub patru.

BILETUL ZILEI


 

Austria-România marchează România cotă 1,33

Vestjaeland-Blokhus 1 cotă 1,45

Armenia-Kazahstan 1 cotă 1,65

Franţa-Estonia 1 cotă 1,20

U21/Danemarca-Macedonia 1 cotă 1,35


 

Argumentaţie

Folosim scandările „ultraşilor” pentru că trebuie să susţinem echipa naţională, ca măcar să marcheze contra Austriei. Danemarca U21 îşi face calcule de calificare, iar Franţa se pregăteşte contra Estoniei pentru debutul la Euro 2012. Cele două formaţii pornesc ca favorite certe, aşa cum o arată şi cotele. Armenia a făcut o campanie frumoasă de calificare, fiind la un pas să-i fure locul Rusiei, iar un meci cu Kazahstan a devenit abordabil. Mai rămâne Blokhus, echipa noastră preferată de pariat împotriva ei. Dacă pierde şi de data asta şi ne iese biletul, promit să le trimit o scrisoare de mulţumire pe adresa clubului. Cota finală e de 5,15.

Citit 6668 ori Ultima modificare Marți, 05 Iunie 2012 11:51

2 comentarii

 • postat de alfar
  Marți, 05 Iunie 2012 18:35
  doamne, ce atitudine. meci U21, danemarca-rep.of. macedonia. 5-1 la pauza si 6-5 final. orice echipa romana la 5-1 la pauza isi aducea aminte de miorita, de soarta, destin, de ce e scris in stele. tinerii fotbalisti macedoneni la pauza au pus mitraliera pe danezi. chiar daca am jucat si eu meciul, mi-a parut rau ca n-au mai avut timp de un ultim glonte. bravo atitudinii demonstrate de acesti tineri jucatori. o atitudine pozitiva si sportiva. cinste lor.
  0
  0
  Raportează
 • Marți, 05 Iunie 2012 10:41
  salut, ma interesa sa stiu daca se poate si cam cat ar costa un text link pe aceasta pagina. ma poti contacta pe adresa de email de mai jos. mersi
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.