Marius Pena a fost ofertat de Pandurii
Foto: Foto: Sorin Pană

Marius Pena a fost ofertat de Pandurii
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Atacantul Marius Pena care mai are contract cu Oţelul încă un an a fost ofertat de Pandurii Târgu Jiu şi ar putea pleca de la echipa gălăţeană zilele următoare în cazul în care şi conducerile celor două grupări vor ajunge la o înţelegere.

Antrenorul gorjenilor, Petre Grigoraş, a confirmat interesul grupării sale pentru un transfer al atacantului de 27 de ani, venit la Oţelul de la Concordia Chiajna în 2008, când "Grig" antrena echipa gălăţeană.

„Deocamdată nu este nimic concret, au fost doar nişte discuţii preliminare. Am avut acordul celor de la Oţelul pentru a discuta cu jucătorul, să ştim dacă în principiu şi-ar dori să vină la noi. Aşteptăm ca cei de la Galaţi să-şi lămurească situaţia, să-şi stabilească lotul pentru campionatul următor. Doar după ce vor stabili dacă sunt dispuşi să-l cedeze sau nu vom vedea dacă se trece la pasul următor, demararea efectivă a negocierilor”, a spus Petre Grigoraş. 

Marius Pena a declarat că ar fi dispus să accepte oferta celor de la Pandurii în cazul în care cele două cluburi vor ajunge la un acord în acest sens, precizând totodată că nu ţine morţis să plece de la Oţelul.

„Au fost discuţii, dar încă nu se poate vorbi de negocieri concrete, cu atât mai puţin despre un transfer. Nu ţin morţis să plec de la Oţelul, mă simt bine aici, Galaţiul este o a doua casă pentru mine, dar dacă se vor înţelege cele două cluburi, eu nu mă voi opune”, a declarat Pena.

În cei patru ani petrecuţi la Oţelul, Marius Pena a jucat în 81 de meciuri, marcând 17 goluri.

Citit 2230 ori Ultima modificare Vineri, 29 Iunie 2012 17:49

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.