Biletul zilei-Cu ochii pe Liga 1

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Partidele alese la biletul de vineri au avut un parcurs ciudat. Pandurii şi Groding, cu cote de 1,75 şi 1,70, au zburdat pe teren învingând cu 6-2, respectiv cu 3-0. Biletul a căzut odată cu partida din Norvegia dintre Haugesund şi Sogndal (0-0), acolo unde echipa gazdă nu-şi revine după ce ne-a ajutat în mai multe rânduri să câştigăm. Marea surpriză a provenit de la Limerick, care nu a reuşit să conducă de la pauză ultima clasată Galway, după ce a măturat tot în ultima vreme, mai ales la jocurile de pe teren propriu.
 
BILETUL ZILEI


Steaua-Chiajna 1 (cotă 1,40)
Viitorul-FC Braşov sub 2,5 goluri (cotă 1,65)
Ullensaker-Strommen 1 (cotă 1,85)
Norrkoping-Djurgarden 1X (cotă 1,37)
Argumentaţie
S-a dat startul în Liga 1 şi după pontul corect de la Pandurii-U.Cluj, ne încercăm şansa şi la ultimele două jocuri din prima etapă: Steaua porneşte favorită în faţa Concordiei, mai ales după ce de la oaspeţi au plecat cei mai buni jucători din ediţia precedentă, iar nou-promovata Viitorul va juca împotriva celor de la FC Braşov, o formaţie recunoscută pentru partidele cu puţine goluri. Ullensaker are nevoie de victorie pentru a rămâne pe podium, în timp ce Strommen e într-o formă dezastruoasă, pierzând ultima partidă chiar împotriva ultimei clasate. A mai rămas meciul dintre Norrkoping şi Djurgarden unde calculul e simplu, gazdele joacă bine acasă iar oaspeţii nu au reuşit să câştige niciodată pe teren străin. Cota finală este de 5,85.

Citit 6479 ori Ultima modificare Luni, 23 Iulie 2012 09:31

1 comentariu

 • postat de Florin
  Luni, 23 Iulie 2012 20:55
  În cadrul Europenelor din Austria de la Schwechat, echipa de junioare a României formată din Bernadette Szocs, Irina Ciobanu, Bernadett Balint, Roxana Istrate, Andreea Roşca (antr. Petre Arnăutu) a câştigat titlul european, după ce a învins reprezentativa Rusiei cu scorul de 3-1 în finală.

  Noua senzaţie a tenisului de masă românesc şi-a completat azi tripla. Mai întâi, în finala de dublu feminin, Bernie a făcut duo cu Petrissa Solja (Ger), iar tandemul româno-german a trecut de cuplul Anna Fenyvesi - Viktoria Truzinski (Ser), scor 3-0 (-6, -9, -9).

  În finala de la individual, Szocs s-a impuscu 4-0 (-4. -3, -7, -6) în faţa nemţoiacei Petrissa Solja. "Trei titluri mi-am dorit şi visul mi s-a împlinit! Eu şi Solja suntem prietene foarte bune, dar când vine meciul direct, dăm tot ce avem mai bun în noi", a declarat pentru siteul oficial Bernadette Szocz.

  Felicitari!!!
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.