Tensiuni la Oţelul! Contre între Dorinel Munteanu şi conducere

Tensiuni la Oţelul! Contre între Dorinel Munteanu şi conducere
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Antrenorul a lăsat să se înţeleagă după meciul cu CFR că se gândeşte la despărţirea de Oţelul, iar Narcis Răducan a spus că acesta are oferte de la alte echipe, printre care FC Vaslui * „Nu vreau să plec”, a replicat ferm tehnicanul


Narcis Răducan, cel care se ocupă neoficial de conducerea clubului din postura de consilier al primarului Marius Stan, a declarat, ieri, că antrenorul Dorinel Munteanu are o ofertă de a pregăti echipa FC Vaslui, însă tehnicianul a negat această variantă, catalogând afirmaţiile conducătorului grupării drept "prostii", schimbul de replici fiind purtat prin intermediul unei televiziuni.

 

"Când ai o ofertă de la Vaslui nu trebuie să fii dezamăgit că s-au dat doi jucători cap în cap şi să pleci. Eu cred că de aceea era dezamăgit, că nu a venit un răspuns de acolo. În rest, situaţia clubului e cunoscută de toată lumea. Toată lumea suferă din cauza acestei situaţii, dar dacă stăm să plângem pe la televizor nu mai reuşim să menţinem echipa. El ştie mai bine decât mine, el este de trei ani aici, iar eu am venit de două luni. Am auzit zvonuri că este dorit de alte echipe şi este normal, pentru că este un antrenor foarte bun. Probabil aşteaptă un răspuns şi de la Vaslui şi din alte părţi şi încearcă puţin să mute atenţia. Dar nu este vina nimănui că Sârghi, spre exemplu, nu şi-a primit salariul pentru că nu există ultima semnătură de la combinat. Dorinel Munteanu mai are un an de contract, este un antrenor foarte valoros şi noi ne dorim să rămână la Galaţi. Dar dacă va fi nevoie să ne adaptăm altei situaţii, o vom face rapid", a spus Răducan la Sport.ro.

Dorinel: "Mai am contract şi vreau să continui"

Antrenorul Dorinel Munteanu a intrat şi el telefonic în direct la Sport.ro şi s-a arătat deranjat de declaraţiile făcute de Narcis Răducan, infirmând zvonurile că ar fi intenţionat să demisioneze: "Ca să nu se speculeze, vreau să fac nişte precizări, vizavi de declaraţiile lui Narcis Răducan. Să arunci asemenea zvonuri şi asemenea prostii mi se pare departe de realitate. Lucrurile trebuiau să rămână în interior. Dacă va fi nevoie, voi pleca aşa cum am şi venit, pe cale amiabilă. Normal că sunt foarte supărat şi afectat, în ultimele etape am pierdut puncte importante. Să nu câştigi cu CFR în 10 oameni, care nu a demonstrat nimic, normal că sunt supărat. Dar de aici şi până la a specula că aş avea oferte de la Vaslui depăşeşte orice limită".

Tehnicianul grupării gălăţene spune că o eventuală plecare a sa de la echipă depinde de rezultatele pe care le va obţine. "După două înfrângeri consecutive şi un egal sunt foarte multe lucruri în capul meu. Mie nu îmi convine ce se întâmplă aici la Galaţi din punct de vedere al punctajului. Din 12 puncte am doar patru. Eu mă gândesc în primul rând la echipă. Voi anunţa dacă voi lua în calcul o plecare de la Galaţi. Deocamdată eu am încredere în echipă şi nu am spus că îmi dau demisia. Depinde de rezultatele echipei. Eu am avut o relaţie foarte bună cu Marius Stan şi sper să o am şi în continuare. Contractual nu ne leagă nimic. Mai am un an de contract şi cu rezultate sper să-l duc la bun sfârşit. Nu vreau să plec, nu am avut nicio ofertă şi speculaţiile nu îşi au rostul ", a mai spus Munteanu.

După meciul de luni seară, antrenorul a declarat că se simte umilit de înfrângerea suferită, lăsând să se înţeleagă că ar intenţiona să demisioneze. "Mă simt umilit. Am pierdut um meci pe care nu aveam voie să îl pierdem. În această noapte cred că mă voi gândi la toate lucrurile pozitive şi negative care mi s-au întâmplat de când sunt la Galaţi", a spus Munteanu.

Citit 2261 ori Ultima modificare Marți, 14 August 2012 18:42

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.