Seară rezervată pentru Europa League, trei echipe româneşti în competiţie
Foto: Javier Zanetti va juca în România meciul său cu numărul 800 pentru Inter

Seară rezervată pentru Europa League, trei echipe româneşti în competiţie
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Echipele româneşti au început marţi bătălia pentru accederea în grupele competiţiilor europene. Campioana CFR Cluj a învins cu 2-1 în deplasarea de la Basel, în prima manşă din playoff-ul Ligii Campionilor, iar în această seară este rândul celor de la Steaua, Dinamo şi Vaslui să se bată pentru a obţine accesul în grupele celeilalte competiţii continentale intercluburi, Europa League.

Primii care vor intra pe teren vor fi cei de la Steaua, care vor juca în deplasare, de la ora 19.45, cu echipa lituaniană Ekranas. În condiţiile în care adversarul pare modest (scor general 0-11 în dubla cu Anderlechet din preliminariile Ligii Campionilor), este anunţată menajarea multor titulari de către antrenorul Reghecampf. Meciul se va juca pe teren sintetic şi este televizat de Antena 1.

Dinamo va juca, tot în deplasare, de la ora 20.30, cu una dintre cele mai puternice echipe din Ucraina, Metalist Harkov. Antrenorul Bonetti a admis că echipa sa pleacă cu şansa a doua, dar sper într-un miracol. „De ce să nu putem realiza şi noi un miracol, după ce l-am văzut pe cel de la Basel. Credeaţi că CFR Cluj putea să învingă Basel acasă? Au făcut o partidă mare şi, dacă vom face şi noi, putem reuşi. Chiar dacă jucătorii mei nu au salarii de milioane de euro aşa cum au adversarii noştri, eu am încredere în ei”, a spus antrenorul.

Cea mai grea misiune o are FC Vaslui, care va juca la P. Neamţ, de la 21.45, cu celebra echipă italiană Inter Milano. Meciul va fi transmis de DigiSport 1.

Citit 904 ori Ultima modificare Miercuri, 22 August 2012 21:06

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.