Serie de doar 13 echipe pentru FCM Dunărea

Serie de  doar 13 echipe pentru FCM Dunărea
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Startul de campionat din eşalonul secund se va da pe 1 septembrie, cu mai puţine echipe înscrise în competiţie faţă de sezonul precedent, reducerea numărului de participante fiind generată de dificultăţile financiare ale multor grupări. În seria I, cea din care face parte şi formaţia gălăţeană FCM Dunărea, s-au înscris iniţial 15 cluburi. Primii care şi-au anunţat retragerea au fost cei de la FCM Bacău, la fel cum s-a întâmplat zilele trecute şi cu cei de la Callatis Mangalia, echipa de pe Litoral având acum în lot doar zece jucători şi este aproape de desfiinţare. Practic, nu se va începe nici măcar cu acelaşi număr de echipe cu care s-a încheiat ediţia precedentă, când s-a pornit la drum cu 16 competitoare dar s-a terminat doar cu 14, după abandonurile celor de la Victoria Brăneşti şi FC Snagov.

Pe lângă FCM Dunărea Galaţi, în Seria I au mai fost repartizate următoarele echipe: Unirea Slobozia, Chindia Târgovişte, CF Brăila, CS Buftea, Dinamo II Bucureşti, Săgeata Năvodari, Farul Constanţa, Sportul Studenţesc, CS Otopeni, Rapid CFR Suceava, Delta Tulcea şi FC Botoşani.

Din Seria a II–a fac parte teoretic 15 formaţii, însă se anunţă retragerea celor de la FC Timişoara sau fuzionarea acesteia cu AACS Recaş. Deocamdată, componenţa seriei pe site-ul federaţiei este următoarea: CSM Râmnicu Vâlcea, Luceafărul Oradea, FC Argeş, AS Damila Măciuca (jud. Vâlcea) FCM Târgu Mureş, Alro Slatina, FC Timişoara, Corona Braşov, Voinţa Sibiu, Unirea Alba Iulia, FC Maramureş B. Mare, CS Mioveni, FC Bihor Oradea, AACS Recaş şi UTA Arad.

 

Citit 1288 ori Ultima modificare Miercuri, 22 August 2012 17:12

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.