Abandon la CSU - Echipa de volei masculin nu mai există

Abandon la CSU - Echipa de volei masculin nu mai există
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Una dintre echipele de mare tradiţie din sportului gălăţean, la care de-a lungul timpului au evoluat zeci de componenţi ai naţionale, în acest moment nu mai există. Este vorba despre formaţia masculină de volei CSU Galaţi, care în sezonul precedent a evoluat în prima ligă. Clasarea pe locul 11 a însemnat pentru această echipă mai mult decât o simplă retrogradare, efectul fiind dezastruos: destrămarea, conform conducerii clubului o încetare temporară a activităţii.

Echipa nu a mai fost înscrisă nici măcar în eşalonul secund, din lipsă de fonduri şi de jucători. „Ne-au plecat toţi jucătorii, nu mai aveam cu cine merge în campionat. Nici antrenor nu mai avem, postul este blocat şi nu avem voie să angajăm. Este o întrerupere temporară a activităţii, suntem în continuare membri ai federaţiei şi sper ca la startul campionatul viitor să putem reveni”, ne-a declarat Ion Mandache, conducătorul clubului.

Într-o situaţie oarecum similară s-a mai aflat şi o altă echipă a acestei grupări, cea de volei feminin, care în urmă cu doi ani a obţinut pe teren promovarea în prima ligă, dar din lipsă de fonduri s-a preferat ca echipa să fie înscrisă tot în eşalonul secund.

Totuşi, voleiul masculin gălăţean va avea o reprezentantă în campionatul celei de-a doua divizii, CS Arcada, echipă înfiinţată în această vară şi care are ca obiectiv promovarea din acest sezon în eşalonul de elită.

Citit 1389 ori Ultima modificare Vineri, 07 Septembrie 2012 18:42

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.