Sâmbătă, din nou în faţa suporterilor, acum ca antrenor: „Tase, Tase, Viorel Tănase”

Sâmbătă, din nou în faţa suporterilor, acum ca antrenor: „Tase, Tase, Viorel Tănase”
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
  • La următorul joc de campionat, Viorel Tănase se va reîntoarce în faţa fanilor roş-alb-albaştri, după fastuoasa retragere din postura de jucător

Scandarea preferată a suporterilor a fost ani la rând cea la adresa fostului căpitan al Oţelului, actual antrenor principal, Viorel Tănase. „Tase, Tase, Viorel Tănase” a răsunat la partida Oţelul - Poli Iaşi 3-1 din mai 2007, atunci când golgheterul all-time al echipei a disputat ultimul său joc oficial şi este de aşteptat ca această scandare să răsune şi, sâmbătă, la partida cu Viitorul.

 „Cine nu are emoţii înseamnă că nu trăieşte fenomenul. Emoţii vor fi, dar nu teamă. Mi-aş dori ca la primul meci cu mine pe bancă să văd un public aşa cum îl ştiu de când eram jucător, să ajute echipa, pentru că avem nevoie într-un moment atât de delicat. Să ne încurajeze până la sfârşit, pentru a ne bucura împreună la finalul meciului”, a declarat Viorel Tănase, antrenorul gălăţenilor.

Mesaje de la fani

Chiar înaintea primei partide disputate de Oţelul cu Viorel Tănase pe bancă, mai mulţi fani au transmis mesaje de susţinere pentru noul tehnician al gălăţenilor. „Toţi suporterii din lume îşi doresc să aibă antrenor la clubul favorit o fostă glorie şi fiind vorba de Tănase, pe lângă profesionalism este vorba şi de sentimente”, a spus Valentin Comănescu, unul din suporterii de la Peluza Sud. În asentimentul său este şi Marius Borş, un fan al Oţelului din Peluza Nord. „E o bucurie enormă că un fotbalist emblematic precum Viorel Tănase a ajuns antrenor aici, acasă, unde s-a lansat în fotbalul mare. Sperăm că va reuşi să performeze în cariera de antrenor mai mult decât predecesorii săi”, a declarat acesta.

 „Pentru mine, Tase va rămâne mereu cel mai mare jucător din istoria Oţelului, doar este golgheterul echipei din toate timpurile şi cu siguranţă că toţi cei care l-am prins jucând pe eternul căpitan ne rugăm să reuşească şi în meseria de antrenor. Ar fi o continuare pe măsură a celui care şi-a legat cea mai mare parte a carierei de tot ceea ce înseamnă culorile roş-alb-albastre”, a spus Vlad Drăgan, un suporter înfocat al Oţelului.

Paraschiv şi Sârghi, de acord cu schimbarea

Venirea lui Viorel Tănase pe banca Oţelului este considerată de bun augur şi de fotbaliştii roş-alb-albaştrii. „Categoric era nevoie de o schimbare, ori de antrenor, ori de jucători. S-a întâmplat să fie aşa şi sper să se dovedească această mutare ca fiind cea potrivită pentru a avea rezultate cât mai bune la echipă”, a declarat Gabriel Paraschiv, care a revenit la prima echipă odată cu numirea lui „Tase” pe post de antrenor.

La fel ca Paraschiv, fundaşul central Cristi Sârghi consideră ca fiind de bun augur venirea lui Tănase pe banca tehnică la Oţelul. „A fost o decizie de bun augur aducerea sa ca antrenor la echipă. Acum cred că s-a detensionat situaţia şi sper să revenim acolo unde ne-am obişnuit suporterii”, a declarat Sârghi, care încă se antrenează separat după accidentarea suferită la meciul cu CFR Cluj.

Citit 2030 ori Ultima modificare Marți, 11 Septembrie 2012 22:55

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.