Diseară, cu Viitorul Constanţa: Meciul revitalizării Oţelului
Foto: Foto: Ionatan Tutu

Diseară, cu Viitorul Constanţa: Meciul revitalizării Oţelului
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
  • Gălăţenii nu-şi permit să mai piardă puncte pe teren propriu, după ce nu au reuşit să câştige niciun meci pe propria arenă în actualul sezon

De pe vremea cu Aurel Şunda pe bancă nu a mai început Oţelul un sezon atât de slab în meciurile de pe teren propriu. Noul antrenor al echipei, Viorel Tănase, şi-a impus, drept prim obiectiv, ca roş-alb-albaştrii să nu mai cedeze niciun punct în partidele de acasă. „Trebuie să fim foarte concentraţi, mai ales că jucăm pe propriul teren şi nu mai vreau să pierdem puncte, cu atât mai mult acasă, unde ştie toată lumea că Oţelul este o forţă”, a spus „Tase”.

Ciudat este că adversarul din această seară, Viitorul Constanţa, a disputat pe stadionul „Oţelul” în acest sezon, tot atâtea partide ca şi elevii lui Tănase. Atât gălăţenii, cât şi oaspeţii de diseară au făcut două remize şi au pierdut un meci. „Nu este decisiv că vor cunoaşte terenul, sigur că poate fi un mic avantaj, însă definitoriu e cum se vor prezenta echipele la ora jocului. Este un meci foarte important pentru noi în acest start nefast de campionat, nu va fi uşor, dar trebuie să ne impunem”, a spus Narcis Răducan, cel desemnat să conducă clubul.

Neagu, refăcut complet

Mijlocaşul central al Oţelului, Ionuţ Neagu, a ratat complet pregătirea de vară din cauza unei intervenţii chirurgicale la nas şi a lipsit astfel şi de la ultima acţiune a naţionalei României, deşi este unul dintre fotbaliştii aflaţi în vizorul selecţionerului Victor Piţurcă. „Revin după o perioadă de inactivitate şi sper să ajung cât mai repede la cea mai bună formă, doar aşa pot fi şi selecţionat la echipa naţională”, a spus Neagu. Pentru mijlocaşul de 22 de ani, Viorel Tănase a avut un rol important în carieră, noul antrenor al Oţelului fiind cel care l-a propulsat către fotbalul mare, folosindu-l ca titular meci de meci la echipa secundă a clubului în perioada în care „Tase” era principal. „A început o nouă perioadă, cu Viorel Tănase antrenor, vrem să câştigăm la primul său joc ca antrenor pe propriul teren şi să avem un joc spectaculos şi eficient dacă se poate”, a mai declarat mijlocaşul central al Oţelului.

Fără probleme noi de lot

Pentru partida împotriva constănţenilor, antrenorul Viorel Tănase a declarat că nu exsistă probleme de lot, în afara celor mai vechi, Silviu Ilie, Cleidimar Didi, Cristian Sârghi şi Gabriel Paraschiv. „După ce cu Steaua au fost opt absenţi, de data asta nu sunt probleme de lot noi, doar cele vechi. Sper să fiu cât mai inspirat în alegerea celor 18 care vor fi pe foaie de joc”, a spus Tănase.

Partida Oţelul - Viitorul Constanţa este programată în această seară, de la ora 19,00, pe stadionul „Oţelul” şi va fi transmisă în direct de Digisport.

Citit 1576 ori Ultima modificare Vineri, 14 Septembrie 2012 19:55

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.