Sâmbătă, în Liga Naţională de handbal feminin: „El Clasico” dunărean!
Foto: Foto: Ionatan Ţuţu

Sâmbătă, în Liga Naţională de handbal feminin: „El Clasico” dunărean!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Indiferent de numele pe care îl poartă sau de poziţia ocupată în clasamentul Ligii Naţionale, o confruntare între Brăila şi Galaţi la handbal feminin rămâne mereu una atractivă pentru publicul spectator, un adevărat "El Clasico" al Dunării de Jos.

Sâmbătă, de la ora 14.15, în Sala Polivalentă din Brăila se vor duela pentru prima dată în mod oficial două echipe cu numele aceluiaşi fluviu: HC Dunărea şi HC Danubius Galaţi. Dacă predecesoarea HC Oţelul nu a avut aproape niciodată câştig de cauză în duelurile cu Dunărea Brăila, noua echipă a Galaţiului are şansa, cel puţin teoretică, să schimbe istoria. Practic, însă, în momentul de faţă, Galaţiul ocupă ultima poziţie în clasament, cu zero puncte după trei etape, în timp ce adversarele au disputat două meciuri, obţinând tot atâtea victorii.

Antrenoarea celor de la Danubius Galaţi, Alexandrina Soare, a declarat că meciul cu Brăila a fost pregătit la fel ca şi celelalte de până acum, dar aşteaptă de la handbalistele sale o mai mare concentrare în situaţiile clare de gol. Eliminarea greşelilor ar fi un prim pas pentru gălăţence în vederea îmbunătăţirii jocului prestat.

Partida dintre Dunărea Brăila şi Danubius Galaţi contează pentru etapa a IV-a a Ligii Naţionale feminine şi va fi arbitrată de cuplul clujean: Mârza - Nedelea. Confruntarea din polivalenta brăileană a surescitat şi interesul televiziunilor, astfel că va putea fi urmărită în direct la Digi Sport 1 TV.

Citit 1416 ori Ultima modificare Vineri, 21 Septembrie 2012 19:44

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.