Condamnaţi să câştige! Oţelul joacă sâmbătă seară la Turnu Severin

Condamnaţi să câştige! Oţelul joacă sâmbătă seară la Turnu Severin
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Trupa antrenată de Viorel Tănase are mare nevoie de cele trei puncte în meciul din această seară, pentru a scăpa de locul retrogradabil ocupat în acest moment


Gălăţenii au ajuns în postura delicată de a fi clasaţi pe locul 15, cu tot cu cele două puncte luate în calcul, deşi nu s-a luat încă o decizie oficială cu privire la sancţiunea cu depunctare primită înaintea startului de sezon. Antrenorul Viorel Tănase a declarat că echipa sa are nevoie de o victorie pentru a trece peste blocajul psihic din acest moment. „Nu există altă variantă, trebuie să ne revenim psihic şi să câştigăm jocul cu Turnu Severin. Chiar dacă pare un meci facil la prima vedere cu Turnu Severin, i-am urmărit la Vaslui şi m-au impresionat prin atitudine. În cazul în care simt vreun jucător blazat sau nemotivat, nu va juca, asta-i clar”, a spus „Tase”.

Pentru jocul din această seară tehnicianul gălăţenilor nu se va putea baza pe Paraschiv, Silviu Ilie, Didi şi Sârghi, care sunt accidentaţi, Punosevac este incert, Pena este suspendat, iar Cârjă, Cojoc, Mardare, Murgoci şi Enescu au evoluat la echipa secundă a clubului în partida disputată ieri de „satelit”. Mutarea-surpriză a lui Viorel Tănase poate fi titularizarea fundaşului stânga Sorin Cucu, după ce Zoran Ljubinkovici a avut evoluţii nesatisfăcătoare în ultimele două jocuri pe banda stângă. „Nu e postul lui Ljubinkovici acolo, am mai multe soluţii, poate e nevoie de o schimbare, rămâne de văzut la ora jocului cine va intra”, a spus Tănase. Cucu nu a evoluat nici un minut până acum în Liga I, dar a mai prins lotul echipei mari în câteva rânduri.

„Putem relansa acest sezon”

Chiar dacă rezultatele din ultima perioadă au fost nesatisfăcătoare, Narcis Răducan, cel desemnat să conducă clubul gălăţean, a declarat că roş-alb-albaştri au nevoie de o victorie pentru a se putea gândi din nou la revenirea în zona locurilor fruntaşe. „Este important să câştigăm acest joc pentru a ne apropia de locurile fruntaşe. Chiar dacă pare dificil acum, dacă reuşim să legăm 3-4 victorii vom ajunge cu siguranţă în faţă şi putem aborda altfel sezonul”, a spus Răducan.

După preluarea clubului de către noul acţionariat au dispărut toate problemele de ordin financiar, astfel că jucătorii Oţelului au toate condiţiile pentru a câştiga la Turnu Severin. „E linişte la club, stabilitate financiară, avem toate ingredientele pentru performanţă, astfel că nu avem scuze. Sperăm să fie un impact pozitiv faptul că acum clubul a fost preluat de un nou acţionariat, acest lucru să-i motiveze pe jucători”, a adăugat Răducan.

Fără antrenor pe bancă

Altfel, pentru jocul din această seară, formaţia gazdă, CS Turnu Severin, nu îl va putea avea pe banca de rezerve pe tehnicianul Nicolo Napoli, care a fost suspendat două etape de Comisia de Disciplină a Ligi Profesioniste de Fotbal, ca urmare a protestelor sale la finalul partidei pierdute de olteni în deplasare cu FC Vaslui.

Partida CS Turnu Severin - Oţelul este programată astăzi, de la ora 19,00, în direct pe DigiSport.

Citit 1415 ori Ultima modificare Sâmbătă, 22 Septembrie 2012 09:51

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.