Adamescu investeşte la Oţelul 10 milioane de euro în cinci ani

Adamescu investeşte la Oţelul 10 milioane de euro în cinci ani
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Omul de afaceri Dan Adamescu va sponsoriza prin intermediul Astra Asigurări echipa de fotbal Oţelul Galaţi cu suma de 10 milioane de euro în următorii 5 ani.

"Contractul de sponsorizare stipulează că brandul Astra Asigurări va fi promovat pe stadionul echipei din Galaţi, pe site-ul şi publicaţiile echipei. De asemenea, brandul sponsorului va fi prezent pe tricouri. În schimb, Astra Asigurări va oferi susţinere financiară", se arată într-un comunicat transmis de Astra.

Clubul Oţelul Galaţi a fost preluat în 14 septembrie de The Nova Group, firmă controlată de omul de afaceri Dan Adamescu, se menţionează în comunicat. The Nova Group Investments România şi Epsilon Estate Provider sunt controlate de Dan Adamescu.

Nivelul sumei oferite de Dan Adamescu prin intermediul firmei Astra Asigurări va fi acelaşi pe care îl asigura şi compania ArcelorMittal, fostul sponsor principal al Oţelului. Narcis Răducan, cel responsabil să conducă clubul gălăţean a declarat recent că nu vor fi transferuri spectaculoase şi că va fi păstrată filosofia clubului de a creşte jucători din propria pepinieră.

Citit 2407 ori Ultima modificare Miercuri, 26 Septembrie 2012 23:09

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.