United Galaţi a pierdut primul meci disputat pe teren propriu

United Galaţi a pierdut primul meci disputat pe teren propriu
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* United Galaţi - Smart Bucureşti 4-8 (2-2), în Liga I de futsal


Primul meci de pe teren propriu din acest sezon al echipei gălăţene United a coincis cu o înfrângere severă. Acest lucru este cu atât mai supărător cu cât adversarul este o echipă abia promovată!

„A fost un meci disputat, dar cu multe greşeli de ambele părţi. La acestea se adaugă şi unele decizii neconforme cu realitatea din teren ale arbitrului Burtescu. La scorul de 3-2, acesta a dictat greşit o penalizare în favoarea bucureştenilor, fază din care aceştia au înscris golul egalizator. A fost o decizie care a influenţat evoluţia ulterioară a jucătorilor noştri. Din păcate, nici schimbările de efectiv nu ne-au ajutat, resimţindu-se din plin lipsa a trei indisponibili: Cojoc, Popliacă şi Tudose. În continuare avem două săptămâni fără joc, perioadă în care sperăm să revină cei indisponibili”, ne-a declarat antrenorul gălăţean David Asandei.

Prima repriză a fost echilibrată (2-2 la pauză), marile probleme apărând în mitanul al doilea. Evoluţia scorului: 1-0, 1-2, 2-2, 3-2, 3-8 şi 4-8 la fluierul final. Autorii golurilor gălăţenilor: Buleandră, Bâgu, Moldoveanu şi Apostol.

Gazdele au jucat în formula: Toniţă - Moldoveanu, Bâgu, Ivan, Apostol, Curteanu, Buleandră, Dodan şi Lupu.

Arbitri - Bogdan Sorescu (Piteşti) şi Septimiu Burtescu (Târgovişte), cel care a creat marile probleme ale acestei întâlniri.

În etapa a III-a, United va sta, iar într-a IV-a va juca în deplasare, cu Progresul Focşani.

Citit 985 ori Ultima modificare Miercuri, 26 Septembrie 2012 23:05

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.