Paraschiv revine în meciul de la Chiajna, după cinci luni de absenţă
Foto: Foto: Sorin Pană

Paraschiv revine în meciul de la Chiajna, după cinci luni de absenţă
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

  • Cel mai longeviv jucător din lot este considerat de antrenorul Viorel Tănase un lider al vestiarului, ce poate să readucă echipa la viaţă

Gabriel Paraschiv, fotbalistul care nu a mai jucat pentru Oţelul de cinci luni, din ultima etapă a campionatului trecut, în urma exilării sale la echipa secundă de către fostul antrenor Dorinel Munteanu, va fi în lotul care va face deplasarea la Chiajna, pentru meciul de luni cu cei de la Concordia.

Antrenorul Viorel Tănase, care a anunţat chiar din prima sa zi la cârma Oţelului că-l readuce în lot, mizează pe personalitatea puternică a lui „Para”, pe care-l vede drept liderul din vestiar ce poate readuce echipa la viaţă. „Îşi va aduce cu siguranţă un aport substanţial în jocul echipei. Pe lângă calităţile sale fotbalistice arhicunoscute, el este şi un lider, unul de care echipa avea nevoie. Din punctul meu de vedere, îl putem considera antrenorul din teren”, a declarat Viorel Tănase.

Revenirea lui Paraschiv a fost întârziată de un ghinion teribil, el accidentându-se la doar câteva ore după ce discutase cu antrenorul şi se stabilise întoarcerea la antrenamentele primei echipei, într-un meci de campionat în care a jucat pentru Oţelul II. „Am avut şansa să mă reprimească la prima echipa şi pentru asta vreau să le răspund conducătorilor şi antrenorului prin fapte, nu prin vorbe”, a promis Paraschiv.

Acesta este, alături de Sergiu Costin, cel mai vechi jucător din lotul Oţelului, cei doi venind la Galaţi în ianuarie 2006, când echipa se afla într-un moment critic, cu doar nouă puncte după turul campionatului, situaţie asemănătoare cu cea de acum. „Doar ca număr de puncte, ca situaţie în clasament, se poate compara situaţia de acum cu cea de acum şapte ani. Ca joc, în niciun caz. Dominăm, ne creem multe ocazii însă nu prea am înscris, dar sunt convins că vor veni şi golurile. Nu se poate compara valoarea echipei de acum cu cea de atunci”, a apreciat Paraschiv.

Didi, peste trei-patru etape

Un alt jucător important din lotul echipei gălăţene absent de multă vreme din cauza unei accidentări la genunchi, brazilianul Didi, este aproape de a reveni pe teren, moment estimat să se producă la sfârşitul acestei luni. „Didi şi-a început recuperarea, are un tonus foarte bun, atât psihic, cât şi fizic. Vrea să revină cât mai repede, dar trebuie răbdare, să urmăm toţi paşii necesari, sper că va prinde ultimele trei-patru etape din tur”, a precizat antrenorul Viorel Tănase.

Citit 1624 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.