Performanţe la juniori - Oţelul a bătut Steaua. De două ori.

Performanţe la juniori - Oţelul a bătut Steaua. De două ori.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Juniorii A şi B, participanţi în Campionatul Naţional, au susţinut, duminică, meciurile etapei a cincea. A fost o rundă în care liderul competiţiei, Oţelul, a primit vizita celor de la Steaua. Juniorii A s-au impus cu scorul de 2-1 (marcatori Gohoreanu şi Miron), în urma unei dispute controlate de elevii pregătiţi de Ion Baslic. Aceştia au avut numeroase oportunităţi ofensive, între care şi două bare. La juniorii B, micii „oţelari” au câştigat la un scor de forfait: 3-0, prin reuşitele semnate de Mărgean, Chilindar şi Mohorâţă.

Echipele Liceului Sportiv au evoluat în Capitală, împotriva juniorilor de la Juventus Colentina. Juniorii mari au cedat la scor de maidan, 3-7 (marcatori Vulpe - 2 şi Al. Lupu), în timp ce juniorii B au remizat, scor 3-3, toate cele trei goluri aparţinându-i lui Candachia.

Tecucenii de la CSS s-au deplasat la Gloria Buzău. A fost egal, scor 1-1, la juniori A (marcator Tobă) şi înfrângere, scor 2-8, la categoria B (goluri Bleambu şi Bacalu).

La cererea clubului de pe Litoral, partidele Academia Gh. Hagi - FCM Dunărea Galaţi au fost amânate pentru data de 25 noiembrie.

Etapa viitoare programează meciurile: FCM Dunărea - Juventus Bucureşti, CSS Tecuci - CSS Csikszereda Miercurea Ciuc şi derbiul gălăţean, LPS - Oţelul.

La juniori A, Oţelul împarte prima poziţie cu Juventus Bucureşti, FCM Dunărea se află la mijlocul clasamentului, pe locul 6, iar LPS este a 10-a echipă din serie. „Oţelarii” se află pe primul loc şi la juniori B (golaveraj 33-3), LPS ocupă un onorabil loc 3, în timp ce FCM Dunărea este penultima.

Citit 1403 ori Ultima modificare Luni, 08 Octombrie 2012 22:16

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.