Şah Club Galaţi forţează promovarea în Superligă

Şah Club Galaţi forţează promovarea în Superligă
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

După ce copiii gălăţeni au obţinut luna trecută rezultate excepţionale la Campionatele Naţionale pe echipe de la Mamaia, cucerind nu mai puţin de nouă medalii, dintre care două de aur, a venit rândul seniorilor să intre la joc.

În cadrul Diviziei A de şah, ce se desfăşoară zilele acestea la Olăneşti, lupta pentru podium şi, implicit, promovarea în Superligă stă sub semnul echilibrului, toate formaţiile având ca obiectiv clasarea pe primele trei poziţii. După un start nefast pentru gălăţeni, care au început cu două înfrângeri la echipe de valoare apropiată, Şah Club Galaţi, a reuşit să obţină prima victorie în Divizia A, în faţa principalei favorite, Muncitorul Reşiţa. Odată cu prima victorie, dezinvoltura i-a cuprins pe şahiştii gălăţeni şi au urmat victorii pe linie cu "82-83" Bucureşti, Şah Club Deva şi CS Otopeni. Astfel, echipa şahiştilor gălăţeni a intrat cu şanse mari în lupta pentru podium. Aseară se disputa partida cu Conpet Ploieşti, iar duminică va avea loc ultima partidă, împotriva celor de la Colloseum Giurgiu.

Pentru Şah Club Galaţi joacă: maestrul internaţional Cătălin Cârmaciu, maeştrii FIDE Lucian Gâlea şi Dacian Pribeanu, candidaţii de maestru Petruţ Şandor şi George Paval, plus jucătorii Robert Pisu, Daniel Martian şi Cătălin Sava.

În acelaşi timp, la Slănic Moldova, Diana Galaţi joacă în Divizia B, dar fără şanse de a mai reuşi promovarea.

Citit 1373 ori Ultima modificare Vineri, 12 Octombrie 2012 16:27

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.