Meciul lui Bute va fi televizat şi în România

Meciul lui Bute va fi televizat şi în România
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Partida pe care Lucian Bute o va disputa la 3 noiembrie la Montreal împotriva rusului Denis Gracev va fi transmisă în direct de postul Money TV, informează un comunicat al televiziunii.

Înaintea apariţiei acestui comunicat se ştia că meciul va putea fi urmărit doar prin intermediul internetului, site-ul voyo.ro, care poate fi accesat pe bază de abonament, anunţând că va transmite online acest meci în exclusivitate pentru România.

Meciul din 3 noiembrie (4 noiembrie în România, ora 04.00) este primul pe care Lucian Bute îl va disputa din luna mai, când a pierdut centura mondială IBF în faţa britanicului Carl Froch.

În cadrul aceleiaşi gale, în ring va urca şi buzoianul Dinu Bogdan, care va lupta împotriva canadianului Eric Martel Bahoeli.

"Vrem să continuăm tradiţia de a transmite astfel de evenimente sportive unice pentru România către telespectatorii români. Am reuşit şi de această dată să obţinem drepturile de difuzare pentru gala de la Montreal. Este unul dintre cele mai aşteptate momente pentru iubitorii sportului şi susţinătorii performerilor români. Nu-mi rămâne decât să le urez succes pugiliştilor noştri", a declarat Andreea Negru, Director Editorial Money TV.

Potrivit comunicatului, Money TV va difuza o serie de ediţii speciale premergătoare galei de la Montreal, unde telespectatorii vor putea vedea în exclusivitate imagini de la antrenamente şi vor auzi declaraţii de la Lucian Bute şi de la toţi cei implicaţi în desfăşurarea acestui meci.

Citit 2186 ori Ultima modificare Vineri, 26 Octombrie 2012 12:35

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.